'Rođen da budeš plivač': Mozzart sponzor 'Banjaluka open 2022'

19. 05. 2022, 16:25 - Promocije

Banjaluka open 2022 Banjaluka open 2022

Gost plivačkog spektakla biće proslavljeni vaterpolista Dejan Savić

Banjaluka će za vikend biti domaćin 14. Međunarodnog plivačkog mitinga koji će se održati na Gradskom olimpijskom bazenu. Ovogodišnji plivački spektakl "Banjaluka open 2022" okupiće 470 učesnika iz devet zemalja. Za titulu najboljeg plivači će se boriti pod motom "Rođen da budeš plivač". Organizatori iz Plivačkog kluba Olymp ne kriju zadovoljstvo što ih je kompanija Mozzart podržala.

Miting je značajan ne samo za plivanje, već uopšte za razvoj sporta u našem gradu. Ovo takmičenje se nalazi u kalendaru Svjetske plivačke federacije, te je kvalifikaciono za ispunjavanje normi za svjetska i evropska prvenstva i Olimpijske igre. Velika nam je čast što su u Mozzartu to prepoznali i odlučili da nas podrže, hvala im na tome“, kaže direktor PK Olymp, Miodrag Čeko.

Ovaj miting već godinama okuplja najbolja imena iz svijeta plivanja poput Milorada Čavića, Nađe Higl, Evgenija Korotiškina, Janje Šegl. Ove godine među učesnicima su i bh. plivači Nikola Bjelajac, Emir Muratović, David Vučić. Bjelajac, inače najbolji plivač Olympa, poručuje da je ovo takmičenje sjajan test za učešće na Svjetskom prvenstvu.

Predstoji nam sjajno takmičenje uz jaku konkurenciju, ali očekujem da ću isplivati najbolje vrijeme i ponoviti rezultate od prošle godine“, dodaje Bjelajac.

Sjajnom takmičenju nadaju se i u kompaniji Mozzart koja je i ranije podržavala Plivački klub Olymp.

Zadovoljstvo nam je što smo dio ove velike plivačke priče. Rado smo podržali, sada već tradicionalni, „Banjaluka open 2022“, a ranije smo donirali sportsku opremu PK Olymp. Posebno smo srećni što će se u našem gradu za medalje boriti svjetski poznata imena i želimo im mnogo sreće na takmičenju“, kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija Mozzarta.

O važnosti ove manifestacije svjedoči i činjenica da su organizatori dobili i podršku gradskih vlasti.

Ponosni smo na veliki odziv takmičara, Banjaluka će ovog vikenda biti pravi plivački centar. Sistemski podržavamo plivanje i vaterpolo u našem gradu i to uz podršku našeg proslavljenog vaterpoliste Dejana Savića, koji će ujedno biti i gost ovogodišnjeg Međunarodnog plivačkog mitinga“ kaže savjetnica gradonačelnika Banjaluke, Mirna Savić-Banjac.

A podršku plivačima ovog vikenda moći će da pruže svi ljubitelji ovog sporta. Zato- svi na bazen!

Tagovi: Mozzart,

Vezane vijesti

New Team
Za 60. rođendan: Poklon iz Mozzarta za RK Jedinstvo

Mlade, talentovane rukometašice kluba RK Jedinstvo iz Brčkog nižu sjajne rezultate. Njihova prva ekipa trenutno je na sredini tabele Premijer lige BiH, a imaju ambicije...

New Team
Uplata bez provizije srijedom u Mozzartu

Dopuni nalog sa 0% provizije preko Kliker bona, xBona, M bona I SMS dopunom   Kladimo se da je od danas srijeda tvoj omiljeni dan. Iskoristi...

New Team
Mozzart Teqvoly Summer Tour otvoren u Trebinju

Proteklog vikenda u Trebinju je počela velika sportska, ekološka i humanitarna akcija Mozzart Teqvoly Summer Tour. Manifest...

New Team
Za banjalučku Mladost: Mozzart podržao ekipu iz Zalužana

Fudbalski klub Mladost iz Zalužana kod Banjaluke okuplja fudbalere svih generacija od davne 1946. godine. Nakon kraće pauze, klub je 2005. godine preuzelo novo rukovodstvo, pa...