1XBET: 100% bonusa na prvu uplatu do 100 EUR

29. 07. 2018, 18:54 - Kladionica

1xbet 1xbet

Registrirajte se na 1xBet stranicama i osvojite 100% bonusa do 100 EUR (ili odgovarajući iznos u drugoj valuti) za prvu uplatu!

Kako mogu dobiti bonus?

1. Registrirajte se na web stranici 1xBeta


2. Ispunite sva polja u odjeljku Moj račun.


3. Nadopunite Vaš račun do 100 EUR(ili odgovarajući iznos u drugoj valuti).

4. Bonus će biti dodijeljen na Vaš račun automatski nakon izvršenja uplate.


Uvjeti korištenja


 1. Korisnik ima pravo samo na jedan bonus. Najmanji traženi depozit za aktiviranje bonusa je 1 EUR.
 2. Bonus se dodjeljuje na korisnički račun automatski nakon prve uplate. Bonus se dodjeljuje samo korisničkim računima s potpuno ispunjenim profilima.
 3. Iznos bonusa mora biti reinvestiran pet puta u zbirnim okladama. Svaka zbirna oklada mora sadržavati najmanje tri događaja s koeficijentom 1.40 ili višim.
 4. Smatra se da je traženi iznos reinvestiran samo kad su sve oklade izvršene unutar zadanog iznosa obrađene.
 5. Prije ispunjenja uvjeta nije moguće vršiti bilo kakve isplate, osim iznimki navedenih u Dodatku*.)
 6. Reinvestiranje bonusa mora biti u potpunosti izvršeno prije nego korisnik može povući sredstva s računa (ili ih prebaciti u kazino), u suprotnom svi bonusi ili dobici ostvareni tim sredstvima mogu biti poništeni.
 7. Ponuda se ne može koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom promocijskom ili posebnom ponudom.
 8. 1xBet može izmijeniti, poništiti, obnoviti ili otkazati bilo koju promocijsku ponudu u bilo kom trenutku bez prethodnog upozorenja.
 9. 1xBet može odbiti ili ograničiti sposobnost korisnika za sudjelovanje u ovoj ili bilo kojoj ponudi.
 10. 1xBet zadržava pravo pregledavanja transakcijskih zapisa ili podataka korisnika iz bilo kojega razloga. Ukoliko se prilikom takvog pregleda ustanovi da korisnik koristi strategije koje 1xBet smatra zlouporabom, 1xBet zadržava pravo uskraćivanja ove promocije korisniku, kao i oduzimanja bonusa.
 11. Dopušten je samo jedan bonus po korisniku, po domaćinstvu, po adresi, po dijeljenom računalu i dijeljenoj IP adresi, te po bilo kojemu od podataka na računu poput e-mail adrese, podataka bankovnog računa, podataka s kreditne kartice ili broja računa u platnom sustavu. Bilo koja zloupotreba ponude može dovesti do zatvaranja računa.
 12. Korisnik mora predočiti osobne dokumente kako bi potvrdio svoj identitet (tip verifikacije KYC). Ukoliko korisnik to u bilo kom trenutku ne bude u mogućnosti, to može dovesti do poništavanja bonusa i dobitaka. Tvrtka zadržava pravo da od korisnika zatraži fotografiju s osobnog dokumenta (s jasno vidljivim licem korisnika), ili da se identificira putem telefonskog poziva.
 13. Ukoliko 1xBet procijeni da je moguća žrtva prijevare ili pranja novca, tvrtka zadržava pravo zatvaranja korisničkog računa i zamrzavanja preostalih sredstava na njemu.
 14. Nakon što je bonus iskorišten, preostala sredstva koja ne prelaze iznos bonusa bit će prebačena na Vaš korisnički račun. Ukoliko je stanje računa nakon zahtjeva za isplatu bonusa manje od iznosa minimalnog uloga, bonus se smatra izgubljenim.
Ovi uvjeti korištenja dio su Općih uvjeta korištenja 1xBeta.

*Dodatak
 Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik može podići iznos od 0 do ukupne vrijednosti uplate pod uvjetom da iznos barem dvostruko veći od bonusa ostane na računu korisnika (podizanje bonusa i bilo kojeg dobitka nije dozvoljeno).
 Zabranjeno je podizanje sredstava ukoliko je preostali iznos na računu manji od iznosa bonusa, te ukoliko barem jedna oklada nije obrađena.
 Bonus mora biti iskorišten u periodu od 30 dana nakon registracije. Nakon 30 dana bonus i svi dobici ostvareni putem bonusa bit će opozvani.
Kako biste dobili bonus, morate označiti polje "Sudjeluj u bonus ponudama" u odjeljku Moj račun.
Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik ima pravo odbiti bonus ukoliko je ostatak sredstava na računu veći od iznosa bonusa. Korisnik smije podići ostatak svojih uplata. U tom slučaju, svi dobici i iznos bonusa bit će poništeni.

Više o kladionici 1xbet možete pročitati ovdje.

Zaštitno lice jedne od najpopularnijih kladionica na svijetu je sjajni nogometaš Andrea Pirlo.

 

Registrirajte se na kladionicu 1xBet i uzmite 100 EUR bonusa!

Tagovi: 1xBet, bonus, 100EUR,

Vezane vijesti

New Team
Wwin bonus day: 50% bonusa na sve uplate u tom danu

Na Bonus day u četvrtak 8.11. uplatite u bilo kojoj poslovnici kladionice WWin u Federaciji BiH ili Republici Srpskoj i dobićet...

New Team
CampeonBet - najbolje iz Južne Amerike

Grandiozni ulazak na tržište Južne Amerike napravili su zahvaljujući velikom broju promocija, konkurentnim kvotama i jednoj od najboljih mobilnih web stranica u cijelo...

New Team
10Bet: 50 % bonusa na prvu uplatu do 200 EUR

Danas je 10bet popularan u preko 90 zemalja svijeta. Poznati su kao kladionica koja izbacujuje kvote puno ranije od drugih pa...

New Team
Bet-at-home: 200 EUR bonus za EURO 2016

Online kladionica bet-at-home nudi sjajnu promociju za sve ljubitelje klađenja i nogometa: na