Azerbajdžan donio konačnu odluku o Henrikhu Mkhitaryanu

12. 05. 2019, 11:18 - Sport

Mikhitaryan Mikhitaryan

Pobjedom razuma Arsenalovom veznom nogometašu ipak su otvorena vrata finala.

Ministarstvo vanjskih poslova Azerbajdžana objavilo je da nogometna zvijezda Arsenala Henrikh Mkhitaryan može igrati u finalu Evropske lige u Bakuu, unatoč dugotrajnim napetostima između Azerbajdžana i njegove rodne Armenije.

Arsenal i Chelsea će 29. svibnja igrati finale Europske lige, a Mkhitaryan je već jednom propustio gostovanje u Azerbajdžanu zbog političke situacije između te države i njegove Armenije.

Međutim, glasnogovornica ministarstva u Azerbajdžanu Leyla Abdullayeva je rekla da će Mkhitaryan moći ući u zemlju, a samim tim da će biti na raspolaganju menadžeru Unaiju Emeryju za finale.

"U Azerbajdžanu je održano mnogo velikih sportskih događaja, a u njima su sudjelovali armenski sportaši Sport i politika su odvojeni", kazala je Abdullayeva.

Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Bakuu od 68.700 mjesta i bit će to prvi put da se u Azerbajdžanu održava finale europskog klupskog natjecanja.

Sportklub

Tagovi: mikhitaryan, Arsenal,

Vezane vijesti

New Team
Arsenal dovodi otpisani dvojac iz Barcelone

Gomes već duže vremena nije u planovima Ernestea Valverdea (bio na posudbi u Evertonu), a ni Malcolm nije u prvi izb...

New Team
Azerbajdžan donio konačnu odluku o Henrikhu Mkhitaryanu

Ministarstvo vanjskih poslova Azerbajdžana objavilo je da nogometna zvijezda Arsenala Henrikh Mkhitaryan može igrati u finalu Evropske lige u Bakuu, unatoč dugotrajnim napeto...

New Team
Arsenal u ofenzivi: Stiže veznjak Barcelone

Informaciju je potvrdio BBC, 25-godišnji vezni igrač potpisat će posudbu do kraja sezone, a na ljeto višegodišnji ugovor s Arsenalom. Su...

New Team
Arsenal imenovao Emeryja novim menadžerom

"Unai ima sjajnu nisku uspjeha tijekom čitave karijere, pod njegovim vodstvom razvijali su se neki od najboljih europskih mladih igrača, a njeguje uzbudljiv i progresivan...