BetOlimp: 100 EUR bonusa za sve nove igrače

09. 01. 2017, 18:06 - Promocije

Svim novim korisnicima BetOlimp nudi 100 % bonus dobrodošlice do 100 EUR.

BetOlimp je jedna od vodećih online kladionica u Evropi i pripada Olimp grupi, koja je u ovoj industriji prisutna do 2004. godine. BetOlimp nudi najatraktivnije kvote u sportskom klađenju i usmjereni su ka konstantnom razvoju kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu i zadovoljili njihove zahtjeve.

U cilju im je ponuditi profesionalnu i prijateljsku podršku korisnicima, kao i mogućnost isplate dobitaka što brže i jednostavnije.

 

 

 

 

 

Svim novim korisnicima BetOlimp nudi 100 % bonus dobrodošlice do 100 EUR.

Sve što trebate uraditi jeste registrovati se na BetOlimp putem linkova i reklama na kladionica.eu portalu i forumu.

Nakon registracije potrebno je izvršiti uplatu od minimalno 10 EUR u roku 14 dana od registracije, BetOlimp će na vaš račun dodati 100 % bonus.

Ukoliko izvršite uplatu od 150 EUR, BetOlimp će na vaš račun upisati 100 EUR bonusa. Maksimalan dobitak koji možete ostvariti novcem od bonusa je 3000 EUR.

Ovdje možete otvoriti račun na BetOlimp

SiguranTip

Tagovi: BetOlimp,

Vezane vijesti

New Team
Kladionice daju najveće šanse Realu i Juventusu za osvajanje Lige prvaka

Nakon izvlačenja, kladionice daju najveće šanse Realu i Juventusu za naslov. Juventus je najveći favorit za osvajanje i ima koeficijent

New Team
Pregled: Chelsea - Tottenham

Najbolja dva kluba na tabeli engleske Premier lige u ovom dvoboju predvode brojni talentovani napadači sa obje strane pa je za očekivati golove. Dele Alli, Christian...