BetOlimp novi sponzor ExtraTip takmičenja, nagradni fond 500 EUR

30. 09. 2016, 17:01 - Promocije

BetOlimp BetOlimp

BetOlimp je jedna od vodećih online kladionica u Evropi i pripada Olimp grupi, koja je u ovoj industriji prisutna do 2004. godine.

BetOlimp nudi najatraktivnije kvote u sportskom klađenju i usmjereni su ka konstantnom razvoju kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu i zadovoljili njihove zahtjeve. BetOlimp je još jedna u nizu online kladionica koje su prepoznale kvalitet portala i foruma te se odlučili za sponzorstvo.
 
Takmičenje počinje u subotu 01.10.2016 a završava 31.10.2016, pravo učešća imaju svi registrovani članovi kladionica.eu foruma i BetOlimp online kladionice (registracija je besplatna).

Takmičari će se boriti za do sada najveći nagradni fond u iznosu od 500 EUR, čak deset najboljih takmičara će biti nagrađeni kod BetOlimp kladionice:
 
1.mjesto 120 EUR
2.mjesto 90 EUR
3.mjesto 70 EUR
4.mjesto 60 EUR
5.mjesto 50 EUR
6.mjesto 40 EUR
7.mjesto 30 EUR
8.mjesto 20 EUR
9.mjesto 10 EUR
10.mjesto 10 EUR

 
Detalje i pravila možete saznati na forumu.  

Pored nagrada za takmičenje, kladionica BetOlimp je za sve nove igrače pripremila 100% bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 100 EUR.

Ovdje možete otvoriti račun na BetOlimp

SiguranTip

Tagovi: takmičenje, BetOlimp,

Vezane vijesti

New Team
Pridružite se slot turniru X-Bet.co bez ulaganja vlastitog novca!

Dođite i igrajte najuzbudljivije igrice na bilo kojem provajderu koji želite! Pokušajte svoju sreću među najboljim rezultatima s drugim sudionicima. Svi ...

New Team
Kladionice daju najveće šanse Realu i Juventusu za osvajanje Lige prvaka

Nakon izvlačenja, kladionice daju najveće šanse Realu i Juventusu za naslov. Juventus je najveći favorit za osvajanje i ima koeficijent

New Team
Pregled: Chelsea - Tottenham

Najbolja dva kluba na tabeli engleske Premier lige u ovom dvoboju predvode brojni talentovani napadači sa obje strane pa je za očekivati golove. Dele Alli, Christian...

New Team
Bet365 novi sponzor ExtraTip takmičenja

Renomirana britanska online kladionica Bet365 novi je sponzor ExtraTip takmičenja.  Bet365  još jedna u ...