Ima li kraja njegovoj agoniji? Pjanića više ne želi ni Bešiktaš

19. 12. 2021, 09:13 - Sport

BH veznjak u Besiktasu igra kao posuđeni igrač Barcelone. Planirano je da u Istanbulu ostane do kraja sezone, a turski mediji sada tvrde da se to neće desiti, tako da će se vratiti u Barcelonu prije planiranog roka.Turski "Sporundibi" navodi nekoliko razloga zbog kojih bi Pjanić mogao napustiti aktuelnog prvaka Turske.

Tako se navodi da je sam fudbaler voljan vratiti se u Barcelonu zbog Xavija koji je zamijenio Ronalda Koemana na klupi katalonskog tima, a ni Besiktas nije imun na tu ideju koja bi olakšala budžet sa njegovom platom.

Također, navijači nisu zadovoljni stalnim izostancima Miralema Pjanića zbog povreda, kao i lošom formom koja ga je, uostalom, i dovela u Bešiktaš.

 

Vezane vijesti

New Team
Odličan dan sa najjačim kvotama na svijetu na Chelsea, Inter i Bešiktaš

Nigdje nećete naći veće Danas ključa. Ponuda fudbalskih utakmica je odlična, prava poslastica za kladioničare.

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Gana 2,15, Brighton 2,25, Bešiktaš 1,50!

Nigdje nećete naći veće   Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je

New Team
Istanbulski derbi nikada nije izdao: Četiri gola, varnice na tribinama i podjela bodova

Svi oni koji vole dobar fudbal mogli su da uživaju u novom istanbulskom derbiju koji nam je ponudio sve ono što smo navikli da gledamo u okršajima ovakvih rivala....

New Team
Ima li kraja njegovoj agoniji? Pjanića više ne želi ni Bešiktaš

BH veznjak u Besiktasu igra kao posuđeni igrač Barcelone. Planirano je da u Istanbulu ostane do kraja sezone, a turski mediji sada tvrde da se to neće desiti, tako da će se ...