Kako izabrati pravu kladionicu?

17. 04. 2018, 12:48 - Kladionica

AZbookmakers AZbookmakers

Ako tražite pouzdane informacije o sportskim kladionicama i gdje možete pronaći najbolje moguće bonus ponude, onda ste došli na pravu stranicu!

Ako tražite pouzdane informacije o sportskim kladionicama i gdje možete pronaći najbolje moguće bonus ponude, onda ste došli na pravu stranicu!

Tim iz azbookmakers.com napravio je tabelu s pažljivim izborom sportskih kladionica koje možete filtrirati prema kriterijima kao što su: nadležnosti, zakoni i prihvaćene zemlje, opcije plaćanja, valute, bonusi, te drugo kao što su kladionice naklonjene sigurnom klađenju, kladionice s opcijom trenutne isplate i Bitcoin promocije što možete naći na drugom odjeljku.

Njihovi stručnjaci uporno pregledavaju stotine kladionica kako bi vam pružili svježe podatke o najnovijim ponudama i najvjerodostojnijim virtualnim operaterima na kojima možete otvoriti svoj račun.

Nadležnosti, zakoni i ograničenja

U AZbookmakersu doista vjeruju da je klađenje na sport čisti oblik zabave, a svim ljudima širom svijeta trebao bi biti dopušten da se mogu kladiti, ako je to nešto što oni žele. Nema ništa pogrešno s klađenjem na određeni sportski događaj i smatramo da bi ova aktivnost trebala biti legalna za sve, bez obzira na državu u kojoj se nalazite. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija i ovisno o tome gdje živite, zakoni o klađenju i ograničenja će se znatno razlikovati.
Na primjer, većina zemalja zapadne Europe već je regulisala i legalizirala industriju klađenja i od toga imaju veliku koristi od prikupljanja poreza.
U nekim zemljama, kao što je SAD, tržište online klađenja nije regulisano, ali lokalni igrači i dalje mogu igrati putem offshore američkih sportskih kladionica koje su namijenjene za tržište SAD. Često, međutim, vlasništvo nad nekim od tih stranica je neregulisano i klađenje putem njih bi vas moglo dovesti u opasnost jer u takvim slučajevima i ne možete puno učiniti kada dođete do tačke u kojoj operator ne želi da vam isplati novac.
Postoje određene regije širom svijeta gdje kompanije mogu licencirati i regulisati svoje online kladionice, a to su tzv. kladioničarske jurisdikcije. U tim područjima postoje organizacije odgovorne za izdavanje licenci i njihovo uređivanje - poznate kao nadležna tijela.
Da bi kladionica mogla pružati pravne usluge klađenja svojim klijentima, mora imati važeću licencu za kockanje i mora premjestiti neke od svojih poslova u jurisdikciju u kojoj želi imati licencu. Glavne i najpovjerljivije jurisdikcije danas su Alderney, Antigua i Barbuda, Belize, Costa Rica, Curacao, Cipar, Gibraltar, Otok Man, Kahnawake, Malta i Panama.

Načini plaćanja

Izuzetno konkurentno tržište online klađenja nudi širok izbor mogućnosti plaćanja kako biste bez problema uplaćivali sredstva i povlačili svoje dobitke. Najčešće, najveći i najpouzdaniji operateri za online klađenje imaju najveći izbor načina plaćanja i valuta.
Debitne i kreditne kartice, kao što su Visa, MasterCard i American Express, trenutno su najpopularniji načini plaćanja. Druga učinkovita alternativa su e-wallets (Skrill, Neteller, Paypal i sl.) Koji postaju neizmjerno popularni u industriji klađenja jer omogućavaju trenutne depozite i niske naknade za prijenos. E-čekovi su također opcija, dok se transfer novca putem MoneyGrama i Western Uniona pokazao također savršeno sigurnom metodom.

Valute

Kada se prijavite za sportsku kladionicu, dobit ćete priliku odabrati željenu valutu. Važno je odabrati valutu željenog načina plaćanja i zemlju u kojoj boravite kako biste izbjegli bilo kakve naknade za konverziju valuta. Isto tako, pomoću svoje izvorne valute bit će vam lakše izračunati nivo rizika koji ulažete sa svakom opkladom. Ipak, vrijedno je zapamtiti da neke od manjih i manje popularnih valuta vjerojatno neće biti prihvaćene na određenim operatorima i neizbježno ćete morati zamijeniti bankovnu valutu.
Alternativa tradicionalnoj valuti je kripto-valutni Bitcoin koji je posljednjih godina stekao ogromnu popularnost. Njegova najveća prednost je u tome što ga ne kontroliše vlada niti neka druga institucija, a kao rezultat toga se eliminiraju naknade za posredovanje. Klađenje s Bitcoinom je anonimno i prilično pouzdano, što uključuje samo minorne naknade, ali trenutno samo ograničeni broj sportskih kladionica ga prihvaća.

Sportski bonusi

Kladionice koriste bonuse kao marketinški alat kako bi privukli što više korisnika na svoje web stranice. Najčešće se radi o davanju gotovine kao bonusa, za polaganje određene količine novca ili na određenu okladu. Bonusi su namijenjeni usmjeravanju vaših pozornosti na određenu sportsku kladionicu, ali većina njih dolazi sa zahtjevnim zahtjevima za klađenje i rollover. Potrebno je malo vremena i vještina da ih pretvore u sredstva za povlačenje i zato je prije nego što prihvatite ponudu, pažljivo pročitajte uvjete i odredbe.
Vrste bonusa koje ćete naići prilikom istraživanja internetskih kladionica su sljedeći: bonusi za otvaranje računa, bonuse za prvu uplatu, bonuse za besplatne opklade, bonuse za ponovnu uplatu i bonus za dovođenje prijatelja.

Pronađite i vi kladionicu po vašoj mjeri. Pravo mjesto za to je azbookmakers.com

SiguranTip

Tagovi: Kladionice, online klađenje, AZbookmakers,

Vezane vijesti

New Team
CampeonBet - najbolje iz Južne Amerike

Grandiozni ulazak na tržište Južne Amerike napravili su zahvaljujući velikom broju promocija, konkurentnim kvotama i jednoj od najboljih mobilnih web stranica u cijelo...

New Team
Kako izabrati pravu kladionicu?

Ako tražite pouzdane informacije o sportskim kladionicama i gdje možete pronaći najbolje moguće bonus ponude, onda ste došli na pravu stranicu! Tim iz

New Team
Euro 2016 u kvotama uz bogate nagrade

Euro 2016 Kvote na pobjednika Nije neko veliko iznenađenje da je Francuska, sudeći po kvotama, postavljena za ...

New Team
OtoBet nudi nevjerovatne bonuse za sve igrače

OtoBet, iako je relativno mlada kladionica u svijetu online klađenja, već je prepoznata po svojim nadprosječno visokim kvotama i ogromnim bonusima koje nudi svojim imgračima...