Misimović obmanuo doktora Jerlagića?

22. 11. 2009, 12:42 - Sport

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i 10-ka Wolfsburga jučer je u domaćem porazu protiv Nurnberga na terenu proveo svih 90 minuta.

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i 10-ka Wolfsburga jučer je u domaćem porazu protiv Nurnberga na terenu proveo svih 90 minuta.

Ne bi to predstavljalo nikakvo iznenađenje da se Misimović samo tri dana ranije nije žalio na povredu koljena zbog koje morao propustiti uzvratni meč baraža u kojem je naša reprezentacija poražena od Portugala na Bilinom Polju (0-1) i ostala bez plasmana na svjetsko prvenstvo.

Kako saznaje naš portal, selektor Blažević, uzrujan i razočaran zbog saznanja da je Misimović igrao za Wolfsburg, jutros je nazvao doktora reprezentacije Ediba Jerlagića da mu objasni šta je po srijedi na što mu je doktor našeg državnog tima kratko odgovorio: Šefe ja sam obmanut.

Mnogo je toga nejasno u ovom trenutku. Zbog čega Misimović nije želio istrčati na travnjak Bilinog Polja? To ćemo vjerovatno znati u nekoliko narednih dana. Ipak, za sve nas je sada razočaravajuća činjenica da je neko tek tako mogao svoje saigrače i reprezentaciju ostaviti u trenutku kada im je bio najviše potreban.

Treba istaći da se Misimović prije nešto više od godinu dana odlučio oprostiti od igranja u reprezentaciji ali se na nagovor tadašnjeg selektora Mehe Kodre, ipak predomislio.

Ostaje da vidimo, da li je meč u Lisabonu bio posljednji za Misimovića u dresu reprezentacije BiH.

Mi se i pored svega nadamo da će Misimović i dalje biti reprezentativac Bosne i Hercegovine i da u srijedu uistinu nije mogao nastupiti.

Ne treba ni spominjati da je Misimović za reprezentaciju uvijek davao sve od sebe i da je zbog svojih igara ušao u srca brojnih Bosanaca i Hercegovaca.

(Sportin.ba)

Vezane vijesti

New Team
Za dugu tradiciju: Mozzart podržao NK Jedinstvo Bihać

Nogometni klub Jedinstvo iz Bihaća jedan od najdugovječnijih sportskih kolektiva u BiH. Osnovan je davne 1919. godine, a do danas njihova i ljubav navijača „Sila nebesk...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bajern 1,60, Atalanta 1,80, Volfzburg 2,50!

Nigdje nećete naći veće. Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere 

New Team
BiH definitivno bez SP, Pjanić izviždan!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je sve šanse da se domogne baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Zmajevi su u sedmom kolu grupe D...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,75, Sevilla 1,65, Wolfsburg 2,55!

Nigdje nećete naći veće Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri