Na Grbavicu stiglo pojačanje – Mozzart novi sponzor Želje!

27. 07. 2021, 15:31 - Sport

Nazif Hasanbegović i Tamara Đajić Nazif Hasanbegović i Tamara Đajić

Nazif Hasanbegović, predsjednik kluba: Kompanija Mozzart je prepoznala da klub odiše jednom novom energijom, ambicijama i vizijom zdravog razvojnog puta.

Na čuvenoj „Grbavici“ opet se čuje pjesma, a mladi fudbaleri Željezničara uz podršku navijača kreću u misiju povratka na stare staze uspjeha! Šestostruki prvak Premijer lige BiH posljednju titulu osvojio je u sezoni 2012/2013, a u godini kada proslavlja 100 godina postojanja, Željo pokušava da se vrati u gornji dio tabele. Vjetar u leđa neće imati samo od vjerne publike, nego i od kompanije Mozzart, koja se pridružila porodici „plavih“.

Ugovor o sponzorstvu do 2024. godine danas su potpisali Nazif Hasanbegović, predsjednik kluba i Tamara Đajić, rukovodilac marketinga kompanije Mozzart.

„Zahvalni smo kompaniji Mozzart na iskazanoj želji i potrebi ulaganja u sport, a posebna zahvalnost za podršku koju će u budućem periodu pružati FK Željezničar, najvećem sportskom kolektivu u državi. Smatramo da je realizacija našeg partnerstva u ovakvim uslovima i tržišnim kretanjima izuzetno dobra priča, pozitivnog karaktera. Kompanija Mozzart je prepoznala da klub odiše jednom novom energijom, ambicijama i vizijom zdravog razvojnog puta. Pregovori su bili intenzivni, dugotrajni, ali na kraju uspješni za obje strane. Željezničar i Mozzart će ostvariti brojne benefite ovom saradnjom i ponosni smo što će logo Mozzarta krasiti dres našeg kluba“, naglasio je Hasanbegović.

Na „Grbavici“ se prave veliki planovi, a navijači su prepoznali važan trenutak da ponovo ispune tribine i zapjevaju svojim ljubimcima. U prvom kolu Željezničar je remizirao sa Borcem iz Banjaluke (1:1), a mladi tim pokazao je veliku borbenost i potencijal da ove sezone napravi iskorak.

NK Željezničar Mozzart

„Plavi“ su dobili veliko pojačanje u godini kada se obilježava 100 godina postojanja.

„Kompanija Mozzart je poznata po ulaganju u sport na svim nivoima, od niželigaškog ranga do onog najjačeg. Pomažemo i neafirmisane sportove, ali i one najpopularnije kao što je fudbal. Ponosni smo što danas postajemo sponzori jednog od najboljih sportskih kolektiva u zemlji i radujemo se saradnji na mnogim poljima. Željezničar je klub sa dugom tradicijom i želimo da mu pružimo podršku na putu ka starim stazama slave. Vjerujemo da ćemo novim ulaganjem u sport u našoj zemlji i ovim partnerstvom pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu“, naglasila je Tamara Đajić, rukovodilac marketinga u Mozzartu.

Predstavnici kompanije su poslije potpisivanja ugovora obišli stadion, a tom prilikom su im uručeni dresovi Željezničara.

Vezane vijesti

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Real Madrid 1,60, Liverpul 1,55, Lion 1,40!

Nigdje nećete naći veće Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope. Bukmejkeri  Mozzarta

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Porto 1,48, VBA 1,85, Almerija 2,05!

Nigdje nećete naći veće Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. ...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Partizan 1,23, Napoli 2,00, Fenerbahče 1,50

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u  Mozzartu ...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95!

Nigdje nećete naći veće Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere  Mozzarta na slatku...