Naprijed Naprijede: Mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

03. 08. 2022, 16:16 - Promocije

Mozzart sponzor FK 'Naprijed' Mozzart sponzor FK 'Naprijed'

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću podržao FK Naprijed

Brojni sportski klubovi teže ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, ali im se na putu često nađu finansijske prepreke, pa su im vjetar u leđa i pomoć društveno odgovornih kompanija prijeko potrebni. Jednu ovako značajnu podršku za rad dobio je FK ”Naprijed”, čiji je potencijal prepoznala kompanija Mozzart. Novi partner klubu će dati dodatni podstrek u predstojećim planovima a FK Naprijed ima brojne aktivnosti u planu.

- U ovim izuzetno teškim vremenima za rad bilo kojeg sportskog kluba, podrška kompanije Mozzart, koja je društveno odgovorna i koja je prepoznala viziju našeg kluba i želju za razvojem i napretkom, zaista mnogo znači. Vizija našeg kluba je da budemo pozitivan primjer u društvu i da u ovim teškim vremenima budemo pobjednici što je i glavna poruka našeg sponzora- u čemu smo prepoznali zajedničku ideju i želju da idemo naprijed- kaže predsjednik FK ”Naprijed” Vladimir Rosić.

On je istakao da je podrška kompanije Mozzart od velikog značaja za dalji rast i razvoj ovog ”malog-velikog” kluba sa tradicijom dužom od 70 godina. Dobijena sredstva klub će uložiti u poboljšanje infrastrukture, uslova za rad, ali i u borbu za još bolje rezultate svih selekcija. Želja im je da time opravdaju ukazano povjerenje prijatelja i sponzora kluba.

Iz kompanije Mozzart poručuju da su pomno pratili sve što rade u FK Naprijed, pa su odlučili da pruže podršku klubu, koji je od velikog značaja za igrače, ali i mnogobrojne navijače.

-U kompaniji Mozzart u posljednje vrijeme nismo mogli da ne primjetimo koliko svi članovi kluba posvećeno rade na razvoju, sa prvim timom, novim članovima i koliko ulažu u infrastrukturu. Zato smo odlučili da im pružimo podršku, odnosno da postanemo jedan od sponzora, čime želimo da im olakšamo put daljeg razvoja i napretka. Mozzart kroz ovu podršku želi da poruči – naprijed Naprijede- kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Novo rukovodstvo kluba je za nešto više od sedam mjeseci napravilo značajne pomake u radu kluba na svim nivoima, što su prepoznali mnogobrojni privedni subjekti, pojedinci, igrači, ali i navijači kluba. U narednom periodu očekuje ih izgradnja novog objekta koji će biti od velikog značaja u radu kluba i u godinama koje dolaze. Želja im je da sve što izgrade ostane na korišćenje budućim generacijama banjalučkih sportista i fudbalera, kao i da služi za sportske i rekreativne aktivnosti brojnim stanovnicima grada na Vrbasu.

Tagovi: Mozzart,

Vezane vijesti

New Team
Mali klub-veliki uspjesi: Novi dresovi za KMF Boračka

Klub malog fudbala Boračka osnovan je prije samo tri godine na inicijativu mladih sportista iz Gradiške, a već su ostvarili velike uspjehe. Čim su počeli da se takmi...

New Team
U opremi iz Mozzarta u Premijer ligu BIH

Kuglaški klub Rudar iz Prijedora gaji bogatu i uspješnu tradiciju. Iako su imali pauzu u radu od nekoliko godina, grupa entuzijasta opet je pokrenula klub. Boreći...

New Team
Sport ispred rezultata: Oprema iz Mozzarta za OFK Mladost Ilidža

Škola fudbala pri Omladinskom fudbalskom klubu Mladost Ilidža od 2017. godine okuplja omladince uzrasta od pet do 13 godina. Do sada im se pridružilo oko 110 polaznika,...

New Team
Za nove uspjehe: Nova oprema iz Mozzarta za KMF Tango

Klub malog fudbala Tango u Istočnom Sarajevu osnovan je 2011. godine i od tada nižu uspjehe. Višestruki su osvajači Kupa RS i BIH, te učesnici Lige šampiona, a...