Nevjerovatan završetak aukcije za Ronaldovu traku, prodana za više od 60.000 eura

02. 04. 2021, 11:14 - Sport

Akcija za pomoć šestomjesečnoj bebi Gavrilu Đurđeviću je djelomično uspjela i to nakon što je kapitenska traka koju je Cristiano Ronaldo bacio u Beogradu prodana na aukciji za nešto više od 63.000 eura.

Mediji u Srbiji pišu da traka ide u ruke Mozzartbeta, koji je u posljednjoj sekundi ponudio nevjerovatnih 7.500.010 dinara, što je nešto više od 63.000 eura. 

Navodi se da je ponuda došla u doslovno posljedjoj sekundi, jer je izvjesni Branko dugo bio lider i silno je želio kupiti Ronaldovu traku, a mediji u Srbiji pišu da je sigurnosni tim Limunda u jednom trenutku zaustavio aukciju i obrisao stotine lažnih ponuda. 

Nakon toga su uveli još jedan dodatni korak za verifikaciju profila kako bi se dalje moglo licitirati za ovaj predmet.

Za kraj se navodi da će ovaj novac biti znajačan doprinos u borbi za liječenje Gavrila Đurđevića, ali da je to još uvijek daleko od potrebnih 2,5 miliona eura. 

Podsjećamo, Ronaldo je kapitensku traku bacio u samom finišu meča između Srbije i Portugala nakon što mu sudije nisu priznale čist pogodak u 93. minuti kojim bi donio pobjedu aktuelnom prvaku Evrope u Beogradu.

 

klix.ba

Tagovi: Portugal, Cristiano Ronaldo,

Vezane vijesti

New Team
Portugalka osuđena nakon što je prevarila Ronalda i s računa mu skinula 250.000 funti

Portugalka Maria Silva osuđena je na četiri godine zatvora uslovno nakon što je finansijski prevarila nogometaše Cristiana Ronalda i Nanija, kao i menadžera Jor...

New Team
Ronaldo nakon blistavog povratka u United: Old Trafford je oduvijek bio magično mjesto

Nakon fantastičnog povratka u Manchester United, Cristiano Ronaldo je poručio je sretan što može pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva. Ronaldo je danas nakon 1...

New Team
Ronaldo zabranio majci dolazak na Old Trafford nakon povratka u Manchester United

Priča Cristiana Ronalda i njegove majke Dolores Aveiro je veoma specifična i intenzivna, a prema pisanju britanskih medija, portugalski nogometaš joj je nakon prelaska ...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hrvatska 1,75, Portugalija 1,20, Danska 1,38!

Nigdje nećete moći da nađete veće Ponuda je redukovana usljed reprezentativne pauze, ali bukmejkeri  Mozzarta ...