Nisu džaba 'krečili' - Kinezi u regionalnoj ligi!

20. 04. 2019, 09:50 - Sport

SEHA SEHA

Izvršni odbor SEHA - Gazprom lige odlučio je uključiti momčad Pekinškog sportskog sveučilišta među 12 koji će sljedeće sezone činiti ovo rukometno natjecanje, priopćili su u petak iz vodstva lige.

- Deveta sezone SEHA - Gazprom lige donijet će mnoge novosti, a jedna od njih je i uključivanje kineske momčadi Beijing Sports University. Ulazak kineske momčadi označit će novu eru u regiji i u ligi.


Naš je cilj regionalni razvoj rukometa kao i donosšenje nečeg novog, revolucionarnog. Na ovaj način širimo svoje horizonte i tržište u jugoistočnoj Europi, ali i izvan europskih granica. Uvjereni smo da će rukomet profitirati od ulaska kineske momčadi u ligu - izjavio je predsjednikSEHA Gazprom lige Mihajlo Mihajlovski.

Nedavno je Hrvatsku posjetila kineska diplomatska misija, a kao jedna od posljedica tog posjeta postignut je sporazum o izgradnji stadiona na Kantridi.

Je li i ova vijest posljedica tog dolaska, možemo samo nagađati. 

Sportklub

Tagovi: seha, ,

Vezane vijesti

New Team
Nisu džaba 'krečili' - Kinezi u regionalnoj ligi!

- Deveta sezone SEHA - Gazprom lige donijet će mnoge novosti, a jedna od njih je i uključivanje kineske momčadi Beijing Sports University. Ulazak kineske momčadi označit ć...