Osvojite ulaznice za spektakl na Bilinom Polju, BiH - Portugal

05. 11. 2009, 15:51 - Sport

Internet kladionica bet-at-home.com je službeni sponzor nogometne reprezentacije BiH, a navijače uz pjesmu "Igraj Bosno" vodi na historijsku utakmicu u Zenicu, protiv Portugala, koja se igra 18. novembra na stadionu Bilino polje.

Internet kladionica bet-at-home.com je službeni sponzor nogometne reprezentacije BiH, a navijače uz pjesmu "Igraj Bosno" vodi na historijsku utakmicu u Zenicu, protiv "evropskog Brazila" - Portugala, koja se igra 18. novembra na stadionu Bilino polje.

Sa navijačkom pjesmom, koju je upravo ova kladionica poklonila navijačima, i navijanjem možemo pomoći našim nogometašima da rezervišu karte za Južnu Afriku 2010..

U nagradnoj igri učestvuju svi registrovani i novi korisnici internet kladionice
bet-at-home.com.

Kako možete osvojiti ulaznicu?

Jednostavno se registrujte u internet kladionici bet-at-home.com, predajte barem jednu opkladu u periodu od 3. do 16. novembra i pošaljite potvrdni e-mail sa brojem vašeg kladiteljskog računa na [email protected] i odmah ste u igri za osvajanje vrijednih ulaznica.

Koje ulaznice možete osvojiti?

Internet kladionica bet-at-home.com u saradnji sa portalom SiguranTip.com podijelit će veliki broj ulaznica za zapadnu, istočnu ali i druge tribine, kao i nekoliko VIP ulaznica za najsretnije i najvjernije navijače BiH.

Vezane vijesti

New Team
Belgija izbacila Portugal s Eura i zakazala četvrtfinale s Italijom

Nogometaši Belgije plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon što su večeras u Sevilli pobijedili selekciju Portugala rezultatom 1:0. Belgija će s...

New Team
"Luda" koincidencija: Benzema oba gola protiv Portugala postigao u isto vrijeme

Francuzi su u reprizi finala Eura iz 2016. godine, u Budimpešti odigrali neriješeno s Portugalom 2:2 i grupnu fazu završili su na prvom mjestu, a dva gola z...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 2,85, Portugalija 1,57!

Nigdje nećete moći da nađete veće Novi dan za kladioce – nove poklon kvote. Bukmejkeri  Mozzarta

New Team
Nevjerovatan završetak aukcije za Ronaldovu traku, prodana za više od 60.000 eura

Akcija za pomoć šestomjesečnoj bebi Gavrilu Đurđeviću je djelomično uspjela i to nakon što je kapitenska traka koju je Cristiano Ronaldo bacio u Beogradu pro...