Osvojite ulaznice za spektakl na Bilinom Polju, BiH - Portugal

05. 11. 2009, 15:51 - Sport

Internet kladionica bet-at-home.com je službeni sponzor nogometne reprezentacije BiH, a navijače uz pjesmu "Igraj Bosno" vodi na historijsku utakmicu u Zenicu, protiv Portugala, koja se igra 18. novembra na stadionu Bilino polje.

Internet kladionica bet-at-home.com je službeni sponzor nogometne reprezentacije BiH, a navijače uz pjesmu "Igraj Bosno" vodi na historijsku utakmicu u Zenicu, protiv "evropskog Brazila" - Portugala, koja se igra 18. novembra na stadionu Bilino polje.

Sa navijačkom pjesmom, koju je upravo ova kladionica poklonila navijačima, i navijanjem možemo pomoći našim nogometašima da rezervišu karte za Južnu Afriku 2010..

U nagradnoj igri učestvuju svi registrovani i novi korisnici internet kladionice
bet-at-home.com.

Kako možete osvojiti ulaznicu?

Jednostavno se registrujte u internet kladionici bet-at-home.com, predajte barem jednu opkladu u periodu od 3. do 16. novembra i pošaljite potvrdni e-mail sa brojem vašeg kladiteljskog računa na [email protected] i odmah ste u igri za osvajanje vrijednih ulaznica.

Koje ulaznice možete osvojiti?

Internet kladionica bet-at-home.com u saradnji sa portalom SiguranTip.com podijelit će veliki broj ulaznica za zapadnu, istočnu ali i druge tribine, kao i nekoliko VIP ulaznica za najsretnije i najvjernije navijače BiH.

Vezane vijesti

New Team
Sjeverna Makedonija je u baražu!

Sjeverna Makedonija se plasirala u baraž za Svjetsko prvenstvo u teškoj i zahtjevnoj grupi gdje su sigurno već favoriti bili Njemačka, Rumunija i Island. Mak...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hrvatska 1,75, Portugalija 1,20, Danska 1,38!

Nigdje nećete moći da nađete veće Ponuda je redukovana usljed reprezentativne pauze, ali bukmejkeri  Mozzarta ...

New Team
Ronaldo od tragičara do junaka Portugala, Crnogorci u 97. minuti stigli do boda u Turskoj

Večeras su širom Evrope igrane utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a najveća uzbuđenja smo vidjeli u Portugalu gdje je domaćin jedva stigao do ...

New Team
Belgija izbacila Portugal s Eura i zakazala četvrtfinale s Italijom

Nogometaši Belgije plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon što su večeras u Sevilli pobijedili selekciju Portugala rezultatom 1:0. Belgija će s...