Petev više nije bugarski selektor, preuzima zagrebački Dinamo

28. 09. 2016, 10:59 - Sport

Ivajlo Petev Ivajlo Petev

Bugarska nogometna federacija (BFU) raskinula je ugovor sa selektorom reprezentacije Ivajlom Petevom.

Prema informacijama hrvatskih medija, tako je otklonjena zadnja prepreka da Petev preuzme hrvatskog prvaka Dinamo iz Zagreba, prenosi STA.

Četrdesetjednogodišnji Petev je već stigao u Zagreb, gdje će večeras gledati utakmcu  Lige prvaka između Dinama i Juventusa.  Zagrebački klub će ga u srijedu predstaviti kao novog stratega.

Petev, nekadašnji trener Ludogorca, s kojim je osvojio dva naslova bugarskog prvaka (2012, 2013),  2014.  postao je selektor bugarske reprezentacije.

Bugarska je kvalifikacije za svjetsko  prvenstvo 2018. počela s pobjedom 4:3 protiv Luksemburga, a u grupi su još Francuska, Holandija, Švedska i Bjelorusija.

Petev će na klupi Dinama zamijeniti Zlatka Kranjčara, koji je podnio ostavku prije devet  dana nakon poraza s 2:5 protiv Rijeke.

Vezane vijesti

New Team
Dinamo smanjuje plate igračima, klub iz Zagreba objavio kako će ih isplatiti

Pandemija koronavirusa zaustvila je nogomet u Evropi, a brojni klubovi morali su smanjiti plate igračima kako bi smanjili finansijske troškove u teškom periodu.

New Team
Atalanta pobjedom na San Siru udaljila Dinamo od nokaut faze Lige prvaka

Ekipa Atalante pobijedila je Dinamo na San Siru u Milanu u meču 5. kola grupne faze Lige prvaka rezultatom 2:0. Atalanta je od prve minute ofanzivno krenula prema gol...

New Team
Petev više nije bugarski selektor, preuzima zagrebački Dinamo

Prema informacijama hrvatskih medija, tako je otklonjena zadnja prepreka da Petev preuzme hrvatskog prvaka Dinamo iz Zagreba, prenosi STA. Četrdesetjednogodišn...

New Team
Kranjčar više nije trener Dinama

"Ovo nema veze s upravom, ovo je moja odluka. Rekao sam da ću se maknuti ako ne budem zadovoljan i nesretan. Pritisci su preveliki. Nije ugodno doživjeti treći poraz zar...