Prije nekoliko dana završio karijeru, a sada mu Manchester City poslao ponudu

20. 12. 2021, 19:14 - Sport

Sergio Aguero je zbog zdravstvenih problema bio primoran da završi svoju igračku karijeru na žalost pravih fanova dobrog fudbala.

Argentinac je ljetos potpisao za Barcelonu i odigrao je tek nekoliko mečeva za katalonski klub. Na utakmici protiv Alavesa koja se igrala 30. oktobra imao je problema s disanjem i prebačen je u bolnicu, i to je bio znak da mora razmisliti o svojoj karijeri.

Nakon detaljnih pregleda doktori su otkrili da ima srčanih problema, te da je najbolje da završi svoju igračku karijeru.

Aguero se nalazi trenutno u Buenos Airesu gdje odmara u društvu porodice i sigurno razmišlja o tome čime će se baviti u budućnosti. Sada se pojavila i informacija da je Mannchester City kontaktirao svog nekadašnjeg napadača i da su mu ponudili ulogu ambasadora kluba s Etihada koju će Aguero najvjerovatnije prihvatiti.

Vezane vijesti

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,70, West Ham 2,60, Rotherham 1,50!

Nigdje nećete naći veće   Prvi dan Nove godine, u fudbalskom smislu, tradicionalno obeležavaju Englezi. Bukmejkeri

New Team
Prije nekoliko dana završio karijeru, a sada mu Manchester City poslao ponudu

Sergio Aguero je zbog zdravstvenih problema bio primoran da završi svoju igračku karijeru na žalost pravih fanova dobrog fudbala. Argentinac je ljetos potpisa...

New Team
PSG uz Messijev prvijenac savladao City i nagovijestio pohod na titulu prvaka Evrope

Nogometaši PSG-a su pobijedili Manchester City u derbiju grupne faze ovosezonske Lige prvaka rezultatom 2:0. Susret na pariskom Parku prinčeva je bio veoma otv...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mančester Siti 2,55, Inter 1,65, Dortmund 1,50!

Nigdje nećete naći veće Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri  Mozzarta ...