ReZZikliraj sa Mozzartom!

22. 06. 2022, 15:27 - Promocije

ReZZikliraj sa Mozzartom ReZZikliraj sa Mozzartom

Počinje velika ekološka i humanitarna akcija koja donosi vrijedne nagrade

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokreće veliku ekološku akciju "ReZZikliraj" koja će biti organizovana tokom ljeta u gradovima širom Bosne i Hercegovine. Svi učesnici počev od 25. juna imaće priliku da se dobro zabave, doprinesu zaštiti okoline, učestvuju u humanitarnoj akciji, ali i da za sebe osvoje vrijedne nagrade.

Velika ekološka akcija biće organizovana u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a koji će tokom ljeta biti održan u pet gradova u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije, gdje će prva stanica biti Trebinje, potom Mostar, Banja Luka, Kakanj i Sarajevo, biće postavljeni punktovi za otkup plastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Učesnici i posjetioci će moći da donesu plastičnu ambalažu, a svi koji to učine dobiće prigodan poklon. Organizatori će zatim prikupljenu plastičnu ambalažu prodati licu registrovanom za otkup otpada, a sredstva dobijena otkupom će biti donirana u humanitarne svrhe.

Nagradna igra

Ali to nije sve! Mozzart će organizovati i nagradno takmičenje za najbolji „uradi sam“ projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik ovog zanimljivog takmičenja osvojiće i vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH - osim što štitiš okoliš, učestvuješ u humanoj misiji, a za sebe možeš da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu [email protected], sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

Kompanija Mozzart poznata je po svom društveno odgovornom radu i u oblasti ekologije i zaštite životne sredine. Do sada su širom BIH organizovali brojne akcije za zaštitu okoliša. Tako su Banju Lluku nedavno ozelenili novim sadnicama lipe, a građanima su dijelili ekološke, platnene cegere. Slične akcije za očuvanje okoliša najavljuju u narednom periodu širom naše zemlje.

Tagovi: Mozzart,

Vezane vijesti

New Team
Za 60. rođendan: Poklon iz Mozzarta za RK Jedinstvo

Mlade, talentovane rukometašice kluba RK Jedinstvo iz Brčkog nižu sjajne rezultate. Njihova prva ekipa trenutno je na sredini tabele Premijer lige BiH, a imaju ambicije...

New Team
Uplata bez provizije srijedom u Mozzartu

Dopuni nalog sa 0% provizije preko Kliker bona, xBona, M bona I SMS dopunom   Kladimo se da je od danas srijeda tvoj omiljeni dan. Iskoristi...

New Team
Mozzart Teqvoly Summer Tour otvoren u Trebinju

Proteklog vikenda u Trebinju je počela velika sportska, ekološka i humanitarna akcija Mozzart Teqvoly Summer Tour. Manifest...

New Team
Za banjalučku Mladost: Mozzart podržao ekipu iz Zalužana

Fudbalski klub Mladost iz Zalužana kod Banjaluke okuplja fudbalere svih generacija od davne 1946. godine. Nakon kraće pauze, klub je 2005. godine preuzelo novo rukovodstvo, pa...