Sarajlije se priključile Mozzartovoj akciji 'ReZZikliraj'

11. 08. 2022, 16:25 - Promocije

ReZZikliraj Sarajevo ReZZikliraj Sarajevo

Ekološka akcija privukla posjetioce iz opština Novi Grad i Vogošća

Proteklih dana velika ekološka akcija kompanije Mozzart "ReZZikliraj" nastavljena je u Kantonu Sarajevo. Ova društveno odgovorna kampanja privukla je veliku pažnju posjetilaca u opštinama Novi Grad i Vogošća, koji su donosili plastičnu ambalažu, a zauzvrat su dobijali poklone.

Tokom dva dana akcije na dvije lokacije prikupljena je veća količina plastike koju će predstavnici Mozzarta odnijeti na reciklažu, a dobijeni novac će, kroz donacije, usmjeriti u humanitarne svrhe.

Sarajlije su pokazale da im je stalo do očuvanja životne sredine. Dokaz za to je veliki broj posjetilaca koji nam se pridružio u Centru Safet Zajko i Kulturno- sportskom centru Vogošća. Ostale su još dvije stanice našeg ekološkog karavana, pa pozivamo stanovnike opština Novo Sarajevo i Centar da nam se i tamo pridruže – kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću akcijom “ReZZikliraj”  želi da skrene pažnju na važnost očuvanja životne sredine. Svi koji im se pridruže u toj plemenitoj misiji imaju mogućnost da doprinesu zaštiti okoline u našoj zemlji, ali i da za to budu nagrađeni.

Velika ekološka akcija organizovana je u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a, koji se tokom ljeta održava u pet gradova BiH u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije postavljeni su punktovi za otkup plastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Prva stanica ekološko-sportske vožnje bila je Trebinje, druga Mostar, treća Banjaluka, a četvrta Kakanj. Zatim je akcija stigla u Kanton Sarajevo, a nakon opština Novi Grad i Vogošća, sutra se seli u Novo Sarajevo na Vilsonovo šetalište, dok je veliko finale zakazano za 19. avgust u Opštini Centar na platou Skenderija i to tokom finalne noći Sarajevo film festivala.

Učesnici i posjetioci će i u ovim sarajevskim opštinama moći da donesu plastičnu ambalažu, a svi koji to učine, dobiće prigodan poklon.
 

Nagradno takmičenje traje još sedam dana!

Mozzart je organizovao i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okolinu, učestvuješ u humanoj misiji, a možeš i da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust, kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu [email protected], sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

ReZZikliraj i vrijedne nagrade osvajaj!

Tagovi: Mozzart, ReZZikliraj,

Vezane vijesti

New Team
Mali klub-veliki uspjesi: Novi dresovi za KMF Boračka

Klub malog fudbala Boračka osnovan je prije samo tri godine na inicijativu mladih sportista iz Gradiške, a već su ostvarili velike uspjehe. Čim su počeli da se takmi...

New Team
U opremi iz Mozzarta u Premijer ligu BIH

Kuglaški klub Rudar iz Prijedora gaji bogatu i uspješnu tradiciju. Iako su imali pauzu u radu od nekoliko godina, grupa entuzijasta opet je pokrenula klub. Boreći...

New Team
Sport ispred rezultata: Oprema iz Mozzarta za OFK Mladost Ilidža

Škola fudbala pri Omladinskom fudbalskom klubu Mladost Ilidža od 2017. godine okuplja omladince uzrasta od pet do 13 godina. Do sada im se pridružilo oko 110 polaznika,...

New Team
Za nove uspjehe: Nova oprema iz Mozzarta za KMF Tango

Klub malog fudbala Tango u Istočnom Sarajevu osnovan je 2011. godine i od tada nižu uspjehe. Višestruki su osvajači Kupa RS i BIH, te učesnici Lige šampiona, a...