Sport postaje digitalni: koji je vaš tip?

08. 10. 2021, 22:51 - Sport

Esports Esports

Uz brojna ograničenja koja je pandemija COVID-19 donijela ljubiteljima sporta, mnogi od njih počeli su tražiti druge alternative, naime esport i virtualne sportove. Novacima se esport i virtualni sportovi mogu činiti kao ista stvar, ali postoji mnogo različitih značajki koje ovo dvoje razlikuju. Objasnit ćemo koje posebnosti imaju esport i virtualni sportovi, kako bismo kladioničarima pomogli da odluče koja je vrsta sporta prikladnija za njihov stil klađenja.

 

Šta je esport?

Esports definira koncept gaminga koji se smatra sportom, gdje se profesionalni igrači videoigara natječu na turnirima za nagradu. Takva natjecanja su u osnovi video igra u kojoj se pravi igrači međusobno bore.

Iako postoji nekoliko video igara koje imaju tradicionalne sportove, poput nogometa (FIFA), najpopularniji žanrovi su mrežne borilišta za više igrača (MOBA), poput DOTA 2, te pucačke igre u prvom licu poput Fortnite, Call of Duty i Counter-Strike.

Klađenje na esports uključuje klađenje na momčad ili pojedinog igrača, bilo tijekom turnira, lige ili utakmice. Kao i tradicionalni sportovi, možete se kladiti uživo za vrijeme igranja utakmice, a možete gledati i streamove velikih događaja, baš poput nogometa.

Šta su virtualni sportovi?

Virtualni sportovi virtualne su simulacije stvarnih, popularnih sportova i ne uključuju nikakve stvarne radnje, budući da ishode generiraju kompjuterske sekvence korištenjem softvera za generiranje slučajnih brojeva (RNG).

Postoji mnogo virtualnih sportova koji se temelje na "normalnom" sportskom klađenju, ali čini se da su najpopularniji utrke konja i nogomet. Kako ove igre koriste RNG -ove, klađenje na njih sličnije je igranju u online kockarnici nego u sportskoj kladionici. Umjesto da se kladite na okretanje mjesta, kladite se na konja, nogometnu ekipu ili trkaći automobil. Esportsko klađenje sličnije je klađenju u stvarnom sportu jer je princip uglavnom isti.

RNG softver određuje koji će igrač ili ekipa pobijediti na temelju njihovih kvota, a šanse za pobjedu proporcionalno koeficijentima su identične.

Prednosti i nedostaci esporta u odnosu na virtualne sportove

Obje vrste sporta imaju svoje prednosti i nedostatke kada je u pitanju klađenje:
    • Esports su zabavniji za ljubitelje videoigara, pa možete bolje razumjeti izglede za takve utakmice;
    • Ljubitelji tradicionalnih sportova virtualne sportove lakše razumiju;
    • Što se tiče klađenja, esportsko klađenje ima isti mehanizam koji se primjenjuje na tradicionalno sportsko klađenje, kao što se kladite na ishod događaja u stvarnom životu, iako se oni događaju na mreži;
    • Virtualno sportsko klađenje više je poput kockanja u kasinu jer se ishodi generiraju nasumično, poput slotova;
    • Možete se kladiti na virtualne sportove kad god želite, jer se oni emitiraju bez prestanka;
    • Esportski događaji igraju se često, ali ne poput virtualnih sportova.

Bez obzira na to volite li virtualno sportsko klađenje ili esport klađenje, 1xBit online kripto sportska kladionica nudi obilje događaja za oboje. Ovdje možete pronaći igre poput DOTA 2, StarCraft, Overwatch, Rainbow 6, PUBG, Fortnite i CS: GO, kao i virtualne verzije nogometa, utrka, tenisa, borbe pijetlova i mnoge druge.

Za one koji uživaju u pravom sportskom duhu, 1xBit je pokrenuo The International: Battle for the Aegis, uzbudljiv novi turnir posvećen DOTA 2 - jednoj od najpoznatijih MOBA igara.

Turnir će trajati do 17. oktobra i nudi primamljivu nagradu - nagradni fond do 1 BTC, besplatne oklade i nagradne bodove! Da biste dobili svoj dio dobitaka, samo se kladite na bilo koji događaj uživo ili uplatite svoje opklade prije početka događaja, a svaka opklada donosi vam ključeve. Što se više kladite, više ključeva dobivate. Konačno izvlačenje održat će se 18. oktobra, stoga požurite i pridružite se bitci za Aegis!

Osim esporta, 1xBit nudi široku ponudu svih opklada, s različitim ponudama za sportske događaje, s više od 20 varijacija klađenja po događaju, uključujući dvoznak, hendikep, tačan rezultat i mnoge druge. Na 1xBitu možete pronaći najbolje koeficijente u industriji kripto sportskih kladionica.

Ne morate slati e -poštu ili osobne podatke jer web stranica automatski generiše broj računa i lozinku. Ovo, u kombinaciji s isključivom upotrebom više od 35 različitih kriptovaluta (BTC, ETH, BNB itd.) kao plaćanje, čini 1xBit potpuno anonimnom sportskom kladionicom.

Novi korisnici mogu iskoristiti bonus dobrodošlice od 7 BTC -a koji se daje tokom prva četiri depozita, pri čemu mogu zatražiti između 1 i 3 BTC -a za svaki depozit.

Otkrijte esports i virtualno klađenje na 1xBit i obogatite svoja kripto sredstva!

Vezane vijesti

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Chelsea 1,85, Ajax 2,05, Sociedad 1,75, Nigerija 1,65!

Nigdje nećete naći veće   Nova godina, novi izazovi i prilika za zaradu. Kladionice

New Team
NAJBOLJA SVJETSKA USLUGA - OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U FEDERACIJI!

Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i omogući vrhunsku uslugu svojim igačima, a ...

New Team
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,70, West Ham 2,60, Rotherham 1,50!

Nigdje nećete naći veće   Prvi dan Nove godine, u fudbalskom smislu, tradicionalno obeležavaju Englezi. Bukmejkeri