Vieri: Ronaldo i ja smo u Interu bili kraljevi noći

30. 09. 2009, 17:15 - Sport

Talijanski nogometaš Christian "Bobo" Vieri gostovao je na TV stanici Italia1 u emisiji "Chiambretti Night", gdje je iznio zanimljive detalje vezane uz dio karijere kada je igrao u Interu.

Talijanski nogometaš Christian "Bobo" Vieri gostovao je na TV stanici Italia1 u emisiji "Chiambretti Night", gdje je iznio zanimljive detalje vezane uz dio karijere kada je igrao u Interu.

Danas 36-godišnji nogometaš, koji je ovog ljeta bio u kombinacijama za igranje u nekom od brazilskih prvoligaša i drugoligaških engleskih klubova, prisjetio se tako razdoblja od 1999. do 2005. godine, dok je nosio dres Intera.

- Uh, Ronaldo i ja smo u to vrijeme bili "kraljevi noći". Stalno smo bili vani i popilo se stvarno svašta i puno. No, njemu je bilo lakše. Bio je tada najbolji svjetski nogometaš i nije morao trenirati kao i svi mi ostali. Zapravo, jako je malo trenirao - rekao je Vieri.

- Dolazili bi doma u pet ili šest ujutro. Odspavao sam nekoliko sati i morao sam trčati na trening. Kada bih završavao, totalno iscrpljen, vidio bih njega kako mirno sjedi i ispija cappuccino u krugu trening-kampa.

Vieri je nastavio pričati.

- Strašan je to ritam bio. Nalazili bi se kod njega i pili bi. Preselili bi kod mene, pa van. Jako, jako često smo bili u tom ritmu.

(Totalsport)

Vezane vijesti

New Team
Navijač dao 200.000 dolara brazilskom klubu da jedan igrač zaigra ključni derbi

Navijači često uskaču u pomoć voljenom klubu kada je to neophodno, a takva je situacija bila i sa simpatizerom brazilskog Internacionala koji je jučer uplatio 200.000 dolar...

New Team
Conte se izvinio zbog pokazivanja srednjeg prsta predsjedniku Juventusa

Trener milanskog Intera Antonio Conte izvinio se zbog svog ponašanja i neprimjerenog gesta na meču protiv Juventusa u okviru Italijanskog kupa odigranog prošlli u...

New Team
Ibrahimović zbog ozbiljnih optužbi završio pred tužilaštvom, svjedočit će i Lukaku

Inspektori federalnog tužitelja jutros su ispitali Zlatana Ibrahimovića u sklopu istrage Nogometnog saveza Italije o mogućem rasnom zlostavljanju Romelua Lukakua. I...

New Team
Neuer objasnio "mentalnu igru" s napadačima i poručio: Ne bojim se Ronalda

Među golmanima koji znaju kako se najbolje reaguje kada se moraju suočiti u situacijama jedan na jedan sa protivnikom, sigurno je i Manuel Neuer. Čuvar mreže Bayer...