Vjerovali ili ne? Rasprodan stadion u HNL-u

02. 11. 2018, 08:23 - Sport

Gorica Gorica

U srijedu, 31.10. u Gorici su otvorili blagajne i počeli s preprodajom ulaznica za nedjeljni susret protiv Hajduka. Cijena ulaznica za Zapad u preprodaji bila je 30 kuna. Ulaznica više nema

U srijedu, 31.10. u Gorici su otvorili blagajne i počeli s preprodajom ulaznica za nedjeljni susret protiv Hajduka. Cijena ulaznica za Zapad u preprodaji bila je 30 kuna, što je bio takav mamac za gledatelje da je vrlo brzo nestalo svih ulaznica. Već sljedeće jutro iz kluba su objavili da su blagajne zatvorene i da se više neće otvarati.

- Ima li tko dvije ulaznice - najčešće je pitanje na službenoj Facebook stranici NK Gorice, no dragocjeni papirić ne prodaje se baš tako.

Nakon 12 kola Goričani su hit prvenstva i imaju 22 boda, čak deset više od Hajduka, koji je potpuno razočaranje prvenstva. Ne pamtimo kada je jedan stadion u HNL-u bio rasprodan. 

Sportklub

Tagovi: gorica,

Vezane vijesti

New Team
Vjerovali ili ne? Rasprodan stadion u HNL-u

U srijedu, 31.10. u Gorici su otvorili blagajne i počeli s preprodajom ulaznica za nedjeljni susret protiv Hajduka. Cijena ulaznica za Zapad u preprodaji bila je 30 kuna, &scar...