Wwin bonus day: 50% bonusa na sve uplate u tom danu

08. 11. 2018, 09:07 - Promocije

Wwin bonus day Wwin bonus day

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji uplaćuju u poslovnicama.

Na Bonus day u četvrtak 8.11. uplatite u bilo kojoj poslovnici kladionice WWin u Federaciji BiH ili Republici Srpskoj i dobićete bonus u vrijednosti od 50% od uplate.

Maksimalni iznos bonusa je 50 KM (100 KM uplata), tj. 25 eura (50 € uplata). Da bi bonus bio aktivan morate odigrati uplaćeni depozit.

Akcija vrijedi samo za BONUS DAY, u četvrtak 8.11.2018. i samo za uplate u poslovnicama, pa ne propustite ovu sjajnu priliku.

A izuzev ove fantastične novine u poslovnicama, WWin je spremio novitete i na svojoj online platformi. To u novi slotovi koje bez downloada možete igrati direktno sa svom telefonu ili računaru.

Najpopularnije slot igre sada u HTML5 igrajte na svom mobilnom telefonu iz udobnosti svog doma ili prošetajte do najbliže poslovnice WWin u svom gradu i u utorak preuzmite svoj bonus.

Tagovi: wwin, bonus,

Vezane vijesti

New Team
Wwin bonus day: 50% bonusa na sve uplate u tom danu

Na Bonus day u četvrtak 8.11. uplatite u bilo kojoj poslovnici kladionice WWin u Federaciji BiH ili Republici Srpskoj i dobićet...

New Team
CampeonBet - najbolje iz Južne Amerike

Grandiozni ulazak na tržište Južne Amerike napravili su zahvaljujući velikom broju promocija, konkurentnim kvotama i jednoj od najboljih mobilnih web stranica u cijelo...

New Team
10Bet: 50 % bonusa na prvu uplatu do 200 EUR

Danas je 10bet popularan u preko 90 zemalja svijeta. Poznati su kao kladionica koja izbacujuje kvote puno ranije od drugih pa...

New Team
Wwin – Klađenje nikad nije bilo lakše

Jednostavno otvorite www.wwin.com u pregledniku Vašeg telefona i igra može početi. Tako jednostavno, ...