Dobrodošli na Kladionica.eu

Objavio Admin Objavljeno May 27, 2023, 23:50
Dobrodošli na Kladionica.eu stranicu posvećenu analizama i prognozama sportskog klađenja! Ovo je mjesto gde se strast prema sportu i ljubav prema klađenju susreću kako bi vam pružili ne samo zabavu, već i priliku za ostvarivanje zarade i van kladionice.

Sport i klađenje su uvijek bili blisko povezani, a mi smo odlučili unjeti nešto novo u tu kombinaciju. Naš cilj je da vam pružimo platformu gdje možete testirati svoje analitičke vještine, predviđati ishode sportskih događaja i takmičiti se s drugim strastvenim igračima.

Najbolji igrači će na kraju mjeseca biti nagrađeni bogatim novčanim nagradama u vidu bonusa za klađenje.

Kako bi vam pružili mogućnost da se upoznate sa pravilima i načinom takmičenja, prvi mjesec nagrađujemo 15 tipstera koji budu imali najbolje analize.

Ocjenjivati će se stil pisanja analize, analitičke sposobnosti, dubina analize...

Kako ne želimo u potpunosti zanemariti takmičarski duh, od ukupno izabranih 10 tipstera sa najboljim analizama, 5 najbolje plasiranih na tabeli će dobiti po 20 EUR nagrade, dok ostalih 10 dobiti po 10 EUR nagrade.

Naredni mjesec krećemo sa u punom formatu natjecanja sa nagradama za najboljih 6 tipstera na tabeli. 300 EUR ukupnog fonda nagrada će biti raspoređene na sljedeći način:

1.mjesto 70 EUR
2.mjesto 60 EUR
3.mjesto 50 EUR
4.mjesto 30 EUR
5.mjesto 20 EUR
6.mjesto 10 EUR

Sponzor nagradnog takmičenja je kladionica Wwin

Sretno i uspješno takmičenje!!!
Kladionica.eu