CroBet
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
CroBet
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 9.3 Jedinica
Profit: -13.4 Jedinica
Procenat / ROI: 40% / 85.59%
Prosječna kvota: 2.46

Miami Heat - Golden State Warriors

Miami Heat igra u ožujku baš kao i tijekom cijele sezone, s mnogo uspona i padova. U stanju su pobijediti najjaču momčad, ali i izgubiti znatno slabiju. U posljednjem susretu susreli su se s Cleveland Cavaliersima i upisali vrlo sigurnu pobjedu.Miami Heat navikao je košarkašku javnost da u sezonu ulazi nešto sporijim tempom, ali da se tijekom sezone digne, te da vrhunac forme dostigne u doigravanju. Čini se da ove sezone previše riskiraju i vrlo je moguće da će završiti u play-inu, a mogu izgubiti jednu utakmicu od bilo kojeg suparnika. Jimmy Butler jednostavno ne može nositi momčad kroz regularnu sezonu, Bam Adebayo nije tip igrača koji će dugo dominirati poenima. Terry Rozier je doveden da pokuša riješiti te probleme, ali za sada im to ne polazi za rukom.
Baš kao i njihovi suparnici u ovom susretu, Golden State Warriorsi su u lošem ritmu, te ne mogu doći u pravu formu na kraju ligaškog dijela sezone. U posljednjem susretu susreli su se protiv Minnesota Timberwolvesa i upisali novi poraz.

Unatoč iznimno turbulentnoj sezoni, koju uglavnom obilježavaju loše stvari i situacije, bio bi veliki neuspjeh da momčad ne izbori sudjelovanje u doigravanju. Kad pogledate brojke, ovo i ne djeluje kao tako loša sezona, napad je i dalje jako dobar, obrana puno slabija nego u prvenstvenim danima. Igra skakanja je također vrlo dobra, ali jednostavno nema dovoljno kvalitete. Steph Curry pokazuje da je jedan od najvećih igrača u povijesti ove igre, ali jednostavno ne može sam donositi pobjede, povrh svega, često muku muči s lakšim ozljedama.Ukoliko izgube u ovom meču, Golden State Warriorsi će se naći u prilično nezgodnoj situaciji. Veliko je pitanje može li ova momčad odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu u samo nekoliko dana. Za pobjedu protiv Heata netko drugi osim Stepha Curryja mora dati značajan doprinos.

Pick: AH 2 (-4.5)
Kvota: 1.86
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 27.03. 00:30h
Sport: Košarka

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

26.04. 18:30
Over (2.5)
@
1.54
1
@
1.46
1
@
1.41
27.04. 16:00
X2
@
1.72
1
@
1.53
1
27.04. 16:30
X2
@
2.55
1
@
1.44
wwin bonus