Uslovi Korištenja

Uvjeti korištenja portala kladionica.eu

Korištenjem portala kladionica.eu i svih ostalih dijelova stranice smatra se da prihvatate slijedeće uvjete korištenja.

1) Portal je namjenjen osobama starijim od 18 godina.

2) Prilikom korištenja portala molimo da provjerite zakone u vašoj zemlji i utvrdite da ne postoji nikakva prepreka u korištenju sajta. Molimo da poštujete zakonske regulative zemalja u kojima se nalazite.

3) Kladionica.eu se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu nastalu štetu zasnovanu na informacijama i sadržaju koje su nalaze na stranici. Sve informacije (savjeti, tipovi, analize, prognoze itd.) su isključivo informativnog karaktera napisane od strane članova (tipstera) portala koji imaju višegodišnje iskustvo u klađenju.

4) Kladionica.eu ni u jednoj formi ne nudi usluge klađenja i ne predstavlja nijednu kompaniju koja pruža usluge klađenja.

5) Kladionica.eu nije odgovorna niti ima uticaj na sadržaj stranica oglašivača kao i za eventualno nastalu štetu korištenjem usluga oglašivača koji se nalaze na portalu i forumu. Reklame i linkovi trećih lica na portalu su rezultat poslovnog odnosa, kladionica.eu se ne može smatrati odgovornim za eventualno nastalu štetu korištenjem usluga oglašivača.

6) Kompletan sadržaj portala kladionica.eu je potpuno besplatan.

7) Portal kladionica.eu poštuje privatnost svojih korisnika. Podatke dobivene prilikom registracije kao i ostale podatke o korisniku kladionica.eu obavezuje se da neće davati trećim licima.

8) Kladionica.eu zadržava pravo izmjena i dopuna uvjeta korištenja bez prethodne najave.