CroBet
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
CroBet
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 9.3 Jedinica
Profit: -13.4 Jedinica
Procenat / ROI: 40% / 85.59%
Prosječna kvota: 2.46

Egipat - Hrvatska

Nakon što je Hrvatska na mišiće i uz odličnu predstavu Ivice Ivušića tijekom raspucavanja s bijele točke stigla do finala ACUD Cupa, večeras ga ima priliku i osvojiti. S druge strane je domaćin Egipat, bez Mo Salaha ali s velikom željom da pobjedi treću reprezentaciju svijeta. Izbornik Zlatko Dalić ostao je dosljedan ideji da svakome ponudi minutažu pa će priliku dobiti Labrović i Kotarski na vratima, odnosno Stanišić, Vida, Pongračić i Pjaca - kvartet koji je utakmicu s Novim Zelandom gledao s klupe. Doduše, na posljednjem treningu pojavio se problem s Domagojem Vidom kojeg je temperatura ostavila u hotelu, za nadati je kako će se stoper AEK-a oporaviti do početka i krenuti od prve minute u dvoboju.
Sigurno neće biti Luke Ivanušeca i Martina Erlića koji su se požalili na sitne ozljede te nema nikakve potrebe da se s njima ulazi u bilo kakav rizik. Ono što je Dalić naglasio jest da očekuje bolju Hrvatsku, pogotovo u tom napadačkom dijelu u kojima je bilo premalo prilika i opasnih situacija. Nije to od jučer. To je feler koji već duže vrijeme prati igru reprezentacije Hrvatske i na koji se stalno traži rješenje. Očekuje se uvjerljivija igra Vatrenih koja će još malo pobuditi optimizam pred veliko natjecanje, dakako i samopouzdanje. Očekuje se i potraga za alternativnim rješenjima na krilnim pozicijama koje su “rak rana” ove Hrvatske, pogotovo kada je nastup Ivana Perišića na Euru u Njemačkoj pod velikim znakom upitnika. Živo nas zanima nastup Marka Pjace, pa i njegova klupskog suigrača Marca Pašalića.
Bruno Petković trebao bi od prve minute krenuti na poziciji “devetke”, dok se za Lovru Majera očekuje da vreba priliku s desnog krila. Njegova pojava na press konferenciji trebala bi biti lakmus da je Majer od prve minute “unutra”.
Za očekivati je kako će Hrvatska u finale krenuti s najačom opcijom u sredini (Modrić, Brozović, Kovačić) dok će na lijevom krilu ordinirati Andrej Kramarić koji je dobio punu minutažu u polufinalnom ogledu s Tunisom.
“Imali smo nekih problema protiv Tunisa, premalo šansi i pokušaja i to je bio hendikep koji ćemo morati popraviti ako želimo pobijediti domaćine i osvojiti turnir”, najavio je izbornik Dalić finale turnira u kojem Egipat dočekuje Hrvatsku na novom stadionu. Misr je dovršen nedavno, premijeru je imao na polufinalnom ogledu između Egipta i Novog Zelanda, kapacitet mu je oko 93 tisuće gledatelja a poznatiji je kao Egipatski nacionalni stadion. No, neće biti ispunjen jer u Egiptu još uvijek postoje određene restrikcije oko kapaciteta. Dvoboj sudi Clement Franklin Kpan iz Obale Bjelokosti a prijenos je na NOVA TV s početkom u 21 sat.

Pick: 2
Kvota: 2.20
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.03. 21:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

26.04. 18:30
Over (2.5)
@
1.54
1
@
1.46
1
@
1.41
Danas 16:00
X2
@
1.72
1
@
1.53
1
Danas 16:30
X2
@
2.55
28.04. 18:00
1
@
1.44
wwin bonus