CroBet
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
CroBet
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 9.3 Jedinica
Profit: -13.4 Jedinica
Procenat / ROI: 40% / 85.59%
Prosječna kvota: 2.46

Portugal(21) - Hrvatska(21)

Nakon što su u četvrtak lakoćom upisali nova tri boda na gostovanju kod Andore pobjedom 3-0, U21 reprezentacija Hrvatske večeras s početkom u 18.30 sati gostuje kod Portugala, vodeće reprezentacije skupine G. Naši današnji protivnici iz šest odigranih utakmica imaju 15 bodova, dok je Hrvatska na konto pospremila dva boda manje, ali uz jedan odigrani susret manje. Portugalci su, dakako, favoriti u današnjem ogledu. Na papiru su najjača momčad skupine, a u dosad odigrane četiri utakmice na domaćem terenu, upisali su četiri vrlo sigurne pobjede. Najmanje uvjerljivi bili su protiv Grčke, završilo je 2-0 u susretu u kojem Grci nisu stavili domaćeg vratara na ozbiljniju kušnju. No, Grci su uzvratili mjesec dana kasnije pred svojim navijačima, nanijevši jedini poraz Portugalu u ovom kvalifikacijskom ciklusu, ali ujedno su i pokazali da se s reprezentacijom s Pirenejskog poluotoka itekako može igrati. Nadigravati, to već malo teže, no uz pametan taktički pristup, utakmica se može odvesti u vode koje više odgovaraju izabranicima Dragana Skočića.
"Andoru smo odradili kako smo i željeli, sada nam slijedi sasvim drugačiji protivnik, prepun ozbiljnih individualaca koji igraju na vrhunskom nivou. Bit će teška utakmica, ali pripremamo se i nadamo pozitivnom rezultatu", rekao je u najavi susreta Daniel Šarić, pomoćnik izbornika Dragana Skočića.
"Kompletna su momčad, dolaze iz prvog pota i među najboljima su u Europi. Ali i mi smo dobri, kvalitetno se pripremamo i nadamo se da ćemo kući otići zadovoljni rezultatom. Imamo i mi igrača koji igraju na ozbiljnom nivou. Dosad smo kvalitetu koju posjedujemo pokazivali i na utakmicama, nadamo se tome i protiv Portugala", dodao je Šarić.
Inače, na prvenstvo Europe, a koje se igra u Slovačkoj, plasirat će se 15 najboljih momčadi iz kvalifikacija, uz domaćina koji je automatski plasiran. S obzirom na to da je devet kvalifikacijskih skupina, u Slovačku ide devet pobjednika skupina, tri najbolje drugoplasirane reprezentacije, dok će preostalih šest momčadi koje završe na drugom mjestu svojih grupa, igrati dodatne kvalifikacije za popunu preostala tri mjesta. I treba odmah naglasiti da Hrvatska tu odlično kotira.
Naime, u slučaju da Portugal na kraju kvalifikacija bude neuhvatljiv, ključno je što manje bodova prosuti. Zasad su mladi Vatreni svega dva boda ispustili i to na gostovanju u Grčkoj. I to nije jedini razlog za optimizam po pitanju plasmana u Slovačku, što bi Hrvatskoj bilo četvrto uzastopno sudjelovanje na U21 Euru.
Druga činjenica koja ide u korist Hrvatskoj je raspored. Koliko nam je bio ubojit, zaključno s današnjom utakmicom, toliko će nam ići na ruku do kraja kvalifikacija. Hrvatska je će nakon današnjeg, za nas 6. po redu kola, odraditi peto, ujedno i posljednje gostovanje u kvalifikacijama. Dakle, završit ćemo ih s četiri utakmice na domaćem terenu i četiri meč lopte za plasman na završni turnir. Poslije gostovanja na stadionu São Luís, Hrvatskoj slijede Ovčji Otoci, Portugal, Andora i Grčka. No, prvo je na meniju gostovanju u regiji Algavre i prilika da Hrvatska čak i preuzme vodstvo. Bilo kakav pozitivan rezultat bio bi velik korak prema Slovačkoj.
Za kraj dodajmo kako će ovo biti četvrti međusobni okršaj U21 reprezentacija Portugala i Hrvatske. Posljednji je bio na Euru 2021. godine, a slavili su Portugalci s minimalnih 1-0. Za preostala dva susreta moramo se vratiti u, sada već davnu - 1999. godinu, kada nas je ždrijeb spojio u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Euro. Nevjerojatan je sinkronicitet da se i Europsko prvenstvo 2000. godine također igralo u Slovačkoj. Portugalci su u prvom susretu pobijedili s 2-0 pred svojim navijačima, a uzvrat u Hrvatskoj ponudio je pravi spektakl. Josip Šimić i Zvonimir Deranja anulirali su prednost koju su Portugalci donijeli na Poljud, a odluka je pala u produžecima, Pogodak vrijedan plasmana na U21 Euro postigao je Boško Balaban. Nadajmo se da će se povijest ponoviti i da ćemo još jednom put do Slovačke pronaći preko Portugala.

Pick: 2
Kvota: 6.25
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.03. 18:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

26.04. 18:30
Over (2.5)
@
1.54
1
@
1.46
1
@
1.41
Danas 16:00
X2
@
1.72
1
@
1.53
1
Danas 16:30
X2
@
2.55
28.04. 18:00
1
@
1.44
wwin bonus