CroBet
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
CroBet
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 9.3 Jedinica
Profit: -13.4 Jedinica
Procenat / ROI: 40% / 85.59%
Prosječna kvota: 2.46

RK Nexe Našice - RN Löwen

Sve je spremno za još jedan rukometni spektakl u Našicama. U sportsku dvoranu OŠ kralja Tomislava danas stiže njemački velikan Rhein-Neckar Löwen u prvom dvoboju osmine finala Europske lige protiv domaćeg Nexea. Bit će to identična situacija kao i prije tri godine kada su se u osmini finala EHF Europske lige prvi puta susreli našički Gromovi i popularni Lavovi iz Mannheima. Tada je u prvom susretu u Našicama slavila njemačka momčad s dva pogotka prednosti (27-25), a uzvratni je susret u Njemačkoj završen bez pobjednika (27-27) pa su u četvrtfinale prošli njemački rukometaši.
Zanimljivo, u redovima Našičana tada je igrao Halil Jaganjac, koji je po završetku sezone 2021/2022. karijeru nastavio upravo u Rhein-Neckar Löwenu, no nećemo ga ponovno gledati u Našicama. Halil je naime, do kraja sezone na rehabilitaciji od nove operacije ramena, pa njemačka momčad ne može računati na njega. Bez obzira na Halilov izostanak, Löwen je i dalje iznimno snažna momčad u čijim je redovima nekoliko njemačkih reprezentativaca. Mladi vratar David Späth, vršnjak našeg Kuzmanovića, vanjski igrači Jurri Knorr i Philip Ahouansou, kružni napadač Jannick Kohlbacher te krilo Patrick Groetzky, a tu su i najbolji strijelac momčadi Danac Niclas Kirkeløkke te legendarni Uwe Gensheimer. Imaju i Nijemci problema s ozljedama, pa tako u Našicama, osim Jaganjca, nećemo gledati švedskog reprezentativca Gustava Davidssona koji je ozlijedio ruku. Iako su današnji gosti tek na 13. mjestu Bundeslige, radi se o izuzetno jakom protivniku.
"Mislim da ne postoji niti jedna momčad u Europi koja sa sigurnošću može reći da će pobijediti sastav Rhein–Neckar Löwena, tako da njihovo gostovanje u Našicama dočekujemo s velikim respektom. No, u isto vrijeme imamo ogromnu želju i nadamo se da smo sposobni napraviti korak više i pokazati da možemo igrati protiv najjačih europskih momčadi. Želimo ostvariti naš prvi cilj a to je pobjeda u prvoj utakmici u Našicama, a onda ćemo se pripremati za uzvrat u Njemačkoj. Uvjeren sam da ne treba previše pozivati navijače i ljubitelje rukometa koji će doći iz svih krajeva Slavonije bodriti našu ekipu, a mi ćemo ime se odužiti dobrom igrom na terenu”, rekao je u najavi dvoboja trener Nexea Veselin Vujović.
Ne sumnjamo da će dvorana biti krcata, a atmosfera sjajna. Ono što posebno veseli jest činjenica da ćemo u dva dana u Hrvatskoj imati dva fantastična okršaja Nexea i Zagreba protiv uglednih protivnika u borbi za plasmane u četvrtfinala europskih kupova. I oba će se igrati pred ispunjenim dvoranama. Nakon briljantnih olimpijskih kvalifikacija reprezentacije pod vodstvom Dagura Sigurdssona, ovo je nastavak uzlazne putanje hrvatskog rukometa.

Pick: 2
Kvota: 2.10
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.03. 20:45h
Sport: Rukomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

26.04. 18:30
Over (2.5)
@
1.54
1
@
1.46
1
@
1.41
Danas 16:00
X2
@
1.72
1
@
1.53
1
Danas 16:30
X2
@
2.55
28.04. 18:00
1
@
1.44
wwin bonus