CroBet
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
CroBet
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 9.3 Jedinica
Profit: -13.4 Jedinica
Procenat / ROI: 40% / 85.59%
Prosječna kvota: 2.46

RK Zagreb - Montpellier HB

Rukomet je ponovno u modi u Hrvatskoj. Nije, dakako, u potpunosti iščeznuo iz misli hrvatskih navijača, no slabiji rezultati reprezentacije i Zagreba u posljednjih nekoliko godina ipak su ga gurnuli u drugi plan. No, kako je u Hrvatskoj uvijek jako malo potrebno da se stvari zakotrljaju, a navijači zapale, tako je i nekoliko sjajnih utakmica Zagreba u Ligi prvaka, kao i fantastično odigrane olimpijske kvalifikacije reprezentacije pod vodstvom Dagura Sigurdssona vratilo rukomet u modu. Ponovno svi s velikim nestrpljenjem očekujemo sljedeće reprezentativno okupljanje, a RK Zagreb je, nakon sezona igranja u komornoj atmosferi Arene, ponovno došao do toga da se za njegove utakmice traži ulaznica više. Doduše, ulaz se ne naplaćuje, ali sama činjenica da se u nekoliko dana razgrabilo 15 tisuća karata za dvoboj protiv PSG-a prije nekoliko tjedana, kao i za današnji protiv Montpelliera, najbolji je pokazatelj da je rukomet u Hrvatskoj ponovno tamo gdje mu je i mjestu. U tom pozitivnom tonu, rukometaši Zagreba večeras od 20.45 sati dočekuje Montpellier u prvoj utakmici razigravanja za popunu četvrtfinala, odnosno nepunoj osmini finala. Posljednji put Zagreb je u osmini finala igrao prije čak pet godina. Tada je protivnik bio Vardar, koji je slavio u obje utakmice. Skupilo se previše, čak četiri sezone u kojima je prvak Hrvatske zapinjao u grupnoj fazi, tako da je i zbog nacionalnog koeficijenta vrlo važno da je Zagreb prekinuo crni niz. I ono što je vrlo bitno, Zagreb ne samo da je prošao u nokaut fazu gdje se nalazi 12 najboljih momčadi Europe, već je osvojio 5. mjesto u skupini A. To im je, umjesto Veszprema, za protivnika donijelo Montpellier. Dakako, i Francuzi su itekako težak protivnik, no treba reći kako su u ovom dvomeču šanse Zagreba osjetno veće nego da su morali na skupocjenu mađarsku momčad.
U najavi susreta, trener Zagreba Andrija Nikolić bio je optimističan.
"Zadnjih nekoliko dana potpuno smo fokusirani na Montpellier. Imamo malih problema s bolestima i ozljedama, ali generalno mislim da je momčad ok. Nakon dugo godina igramo osminu finala i vjerujemo u sebe i u to da možemo nastaviti sanjati ovaj divan san", rekao je Nikolić, koji je i analizirao današnjeg rivala:
"Radi o odličnoj ekipi, borbenoj koja puno trči. Imaju nekoliko izrazito kvalitetnih individualaca koji su u stanju konstantno stvarati višak u igri jedan na jedan na što trebamo posebno obratiti pozornost. U prvom redu mislim na Brazilca Montea Dos Santosa, ali isto vrijedi i za Diega Simoneta koji im se sada vratio. Pokretač gotovo svih njihovih akcija je Staš Skube, krila su im odlična, kao i pivoti naš Načinović i Karl Konan koji je zapravo vanjski igrač ali prinudno i jako dobro može odigrati i na poziciji pivota. Ukratko jedna odlična ekipa s kojom nas čeka težak dvomeč, ali mi vjerujemo u sebe, u svoju kvalitetu i u to da možemo napraviti još jedan iskorak", dodao je.

Pick: 2
Kvota: 2.20
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 27.03. 20:45h
Sport: Rukomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

26.04. 18:30
Over (2.5)
@
1.54
1
@
1.46
1
@
1.41
27.04. 16:00
X2
@
1.72
1
@
1.53
1
27.04. 16:30
X2
@
2.55
1
@
1.44
wwin bonus