Nova oprema za nove pobjede: KMF Tango slavio u Mozzartovim dresovima

Objavio Admin Objavljeno March 6, 2024, 16:27
Klub malog fudbala proslavio rođendan, ali i ubjedljivi trijumf na terenu

KMF Tango proslavio je 13. rođendan, a vjetar u leđa do novih pobjeda, po drugi put, dala im je kompanija Mozzart vrijednom sportskom donacijom. Nova oprema za KMF Tango pokazala se kao talična jer su već na prvoj utakmici u dresovima sa znakom „M“, u četvrfinalu Kupa RS, savladali banjalučki Borac sa nevjerovatnih 9:1!

Podrška, koju smo dobili od kompanije Mozzart, je došla u pravo vrijeme, a to je kompanija koja na pravi način hoće da pomogne i olakša rad klubovima. Ovo što su uradili za naš klub je ogromno i daje nam snagu i elan da istrajemo u našim namjerama da promovišemo sport i futsal na najbolji mogući način. Ljudima iz kompanije Mozzart jedno veliko, veliko hvala i duboki naklon - poručuje sportski direktor KMF Tango, Ivan Stanković.



Jedan od najboljih domaćih klubova malog fudbala broji oko 200 igrača, a naziv je dobio po lopti sa kojom se nekad igrao fudbal i mali fudbal. Višestruki su osvajači Kupa RS i BIH, te učesnici Lige šampiona, a iznjedrili su i brojne reprezentativce.



Godinama već nižu uspjehe na republičkom i državnom nivou, a trenutno im je cilj da izbore plasman u Prvu ligu RS, a zatim i u Premijer ligu BIH. Za to vrijeme njihovi omladinci, među kojima je i jedna selekcija djevojčica, ostvaruju pobjede na brojnim turnirima u zemlji i regionu.



U narednom periodu žele da, kroz omladinski pogon, formiraju igrače koji će da nose Tango do nekih novih uspjeha, da ulažu u edukaciju trenera, kao i da se prvi tim u bojama Mozzarta vrati u Premijer BiH.