Tormentor 0 Posted September 6, 2006 Famozne komentatore OBN-a i razdraganu djecicu na tribinama hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted September 8, 2006 Deicide - Deicide Share this post Link to post Share on other sites
Stumpy 0 Posted September 10, 2006 Zna li neko kako se zove ova pjesma i ko je pjeva?? Jednom je i Rafo pjevao al ne znam jel to njegova pjesma??? HELP PLEASE!!! Ovako ide refren: "Da li da se od nje rastavim pa se lijepo Bogu zahvalim ili da je pustim zauvijek da me vara da me vara dobro znam i s kim se nalazi dobro znam kad sunce zalazi čiji broj od mene skriva koga voli koga sniva..." HVALA UNAPRIJED!!! Share this post Link to post Share on other sites
Gambler 0 Posted September 11, 2006 Don Omar - Conteo jupii Share this post Link to post Share on other sites
Gambler 0 Posted September 13, 2006 VIS Fontana - Karantena Download: http://www.index.hr/clanak.aspx?id=327078 hahah: hahah: hahah: Evo zore evo dana, evo Boška Balabana. Na izmaku noć je crna, iz birtije ide Srna. Malo pravo, malo krivo, evo stiže Olić Ivo. Kod Ćire smo bili djeca, pa se nama sluša Ceca! Kod Slavena kruha nema, on bi slušo Pearl Jama Vidi Srne kako pjeva, il ko fol samo zijeva. Nije sam, lane moje, i kolege tu su, njih je troje. Pršti Ceca, pršti Brena, to je prava karantena. Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted September 14, 2006 VIS Fontana - Karantena Download: http://www.index.hr/clanak.aspx?id=327078 hahah: hahah: hahah: Evo zore evo dana, evo Boška Balabana. 47922[/snapback] evo i spot Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 7, 2006 (edited) Računčić je kod nas :normala obrada jedne stare računajte na nas,inaće obrade od još jedne starije... a evo kako trogirani sviraju rock alatom ,inače čovik koji piva radi u škveru u trogiru i ima svoj album : pozdrav: a kad smo već u trogiru upoznajmo se i s malarima,pisma je bezveze al malari su prejaki s obzirom da su u u županijskog ligi.... :a020[4]:: :a020[4]:: Edited October 8, 2006 by splico Share this post Link to post Share on other sites
popay 0 Posted October 18, 2006 trenutno slusam ovu moju direktoricu kako valja i valja gluposti.... :a040[1]: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2006 trenutno slusam ovu moju direktoricu kako valja i valja gluposti.... :a040[1]: 52857[/snapback] bar si presta slušat ženu i vozat kolica : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
popay 0 Posted October 18, 2006 bar si presta slušat ženu i vozat kolica : pozdrav 52858[/snapback] sad ih ima dvoje,kolica naravno i to punih....nisam nikad reka da slusam zenu!! : pozdrav: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2006 sad ih ima dvoje,kolica naravno i to punih....nisam nikad reka da slusam zenu!! : pozdrav: 52860[/snapback] slušaš slušaš čim te nema po forumima : pozdrav inače sada svira rundek slučajnim izborom radio stanice :b025[1]: Share this post Link to post Share on other sites
Stumpy 0 Posted October 19, 2006 Van Gogh - Spisak razloga Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 29, 2006 Vader - The Art Of War Share this post Link to post Share on other sites