Jump to content
kladionica.eu Forum

BoskoBuha

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BoskoBuha

 • Rank
  Good member
 1. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Jordan Ivanovic (SP USA 1994.) "Evo nas na džoint stadionu" (u pitanju je Giant stadion)
 2. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  "Gol, gol,... kurac gol, stativa!!!" (sledeca utakmica): "... slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, precka... sjedi mali picka ti materina, nista ne vidim." (6 meseci suspenzije.) (Posle toga kad se vratio): Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa... ali opet Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom... preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promasio jeb'o mu ja mater smotanu!!!" (2 godine suspenzije) - Mirko Kamenjasevic
 3. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  (Zvezda - Partizan) "Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, a ne, ipak je to bio Pjanović."
 4. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Vela: "Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko..." Bogdan: "...da je gol malo viši..." Vela: "...onda bi bio za ragbi!"
 5. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu."
 6. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Božo Sušec (faul na Srni):"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."
 7. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Drago Cosic: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa."
 8. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Sasa Vugdaljic: - Tipičan faul; da im je ovo oprostio, bilo bi to baš engleski od njega! - Riley sve vidi, a to može biti samo dobro za nas i lak je na kartonima kao šerif u Americi. - Još uvijek se namješta mreža tamo gdje se norveški golman upleo kad je Misimović poentirao. - Vjerujemo, poštovani gledaoci, da ste i vi nakon ovog pogotka ustali iz svojih udobnih fotelja... - Iako na ekranima piše da je 1:1, norveški pogodak nije priznat, ali to je već problem čovjeka koji održava semafore.
 9. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  Kemal Ahmetović, sportski komentator iz BiH, slobodan udarac izvodi Tarnat, udara loptu jako, a komentator će: "Uuuuuu, jeboteee..."
 10. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  -"Kežman pravi faul i to je karton .... Crveni? Ja mislio biće žuti. Šta vi kažete Ćiro? Rekao sam na poćetku i reći ću opet: ovaj sudac je ćist papak. Ćist antitalent za nogomet. Da nije Talijan ne bi nikad sudio na SP." (Željko Vela i Ćiro Blažević, Argentina-SCG 6:0)
 11. BoskoBuha

  *Kiksevi komentatora*

  -Gojko Andrijasevic, TV Palma, utakmica Salkea 04, za Salke igra broj 23 Marko Kurz: " Lopta do ****a."
 12. BoskoBuha

  Vicevi

  Automatski prestajem da osećam glad, kada ukapiram da sam moram da spremim jelo.
 13. BoskoBuha

  Vicevi

  Jedne večeri četiri prijatelja studenata su bili na zabavi i nisu učili za test koji je trebao biti sljedeći dan. Ujutro su isplanirali sljedeće: zaprljali su se što su bolje mogli, zatim su takvi otišli do profesora i rekli mu da su prošlu noć bili na vjenčanju, a na povratku im je pukla guma na autu pa su ga morali gurati natrag i zbog toga nisu u stanju pisati test. Profesor je ljubazno dozvolio da pišu test za 3 dana. Zahvalili su mu i rekli da će biti spremni za 3 dana. Trećeg dana su otišli pisati test. Profesor je rekao da im je pripremio poseban test i da će svatko od njih pisati u drugoj prostoriji. Svi su se složili s tim budući da su se dobro pripremili. Test se sastojao od jednog pitanja za 100 bodova. Pitanje 1: Koja guma? a) prva lijeva b) zadnja lijeva c) prva desna d) zadnja desna
 14. BoskoBuha

  Vicevi

  Leže muškarac i žena na krevetu i gledaju u plafon. Misli žene : - " Šuti. Neće da razgovara. Ne voli me, a možda je našao drugu ... " Misli muškarca : - " Muha. Muha na plafonu, kako li se samo drži, kako ne padne ?
 15. BoskoBuha

  Vicevi

  Idu dve plavuše ulicom i kaže prva: - Vidi onog psa s jednim okom! Druga plavuša prekrije rukom jedno oko i kaze: - Gde, gde?
×