harikatz 0 Posted February 7, 2006 Najnovija turska brojalica! OKOŠ-BOKOŠ-ZARAZI-TE-KOKOŠ!!! jupii Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 7, 2006 Stoje dvi babe u sobi, dođe treća i ugasi sviću. hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
harikatz 0 Posted February 10, 2006 Kara Cigo ženu a gleda ga mali cigančić. Pita dijete: "babo šta to radiš" Pumpam ti mamu zar ne vidiš odgovara Cigo. Kaže mali: "Što ne pumpaš ko komšija Šahbaz, on prvo lizne da vidi gdje pušta" hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlija 0 Posted February 20, 2006 Evo jedan glup: sjede dva hljeba i drobe se od smijeha :ne: Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlija 0 Posted February 20, 2006 Koja su 4 najveca jebaca u historiji: Tolstoj - tri godine radio na Karenjini Hitler - jebo mater svim zidovima Napoleon - umro na Sv. Heleni Lenjin - otac svih komunista hahah: hahah: hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 20, 2006 Evo jedan glup: sjede dva hljeba i drobe se od smijeha :ne: 11985[/snapback] hahah: hahah: :ne :ne Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlija 0 Posted February 21, 2006 Incest je igra za svu porodicu ooooo: Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlija 0 Posted February 21, 2006 Izgorjeloj baki u pozaru zelimo vjecni mir uz pjesmu: "Sve jos mirise na nju!" :a015[1]: Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlija 0 Posted February 21, 2006 Evo jos jedan od mene: Bolje sutiti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. : pozdrav: Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted February 25, 2006 Kada će Hajduk sljedeći put biti prvak Hrvatske? Kad janica bude miss svijeta! hahah: hahah: hahah: hahah: bez uvrijede hajdukovcima i janici k:fdkas Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 25, 2006 Kada će Hajduk sljedeći put biti prvak Hrvatske? Kad janica bude miss svijeta! hahah: hahah: hahah: hahah: bez uvrijede hajdukovcima i janici k:fdkas 13244[/snapback] Uciteljica pita djecu u razredu sta rade njihovi roditelji. Pita prvo jednu ucenicu: - "Sto radi tvoj tata?" -"Moj tata je pekar ", kaze mala. Dalje uciteljica pita nekog ucenika, sto radi njegov tata. Kaze mali: - "Moj tata je postar." Zatim pita uciteljica Ivicu: - "Sto radi tvoj tata?" - "Moj tata je stiper u gay baru, tamo plese i ponekad se sevi za pare", kaze Ivica. Uciteljica sokirana, poslije sata kaze Ivici: - "Zasto si rekao da ti je tata striper?" Kaze Ivica: - "Pa, lagao sam bilo me sram." - "Zasto te bilo sram", pita uciteljica. Ivica odgovori: - "Zato jer moj tata igra u Dinamu." hahah: hahah: hahah: hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 25, 2006 Nekada je bilo: HAJDUK PRVI, PAPA IVAN PAVAO DRUGI Danas je: DINAMO PETNAESTI, BENEDIKT ŠESNAESTI hahah: Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 25, 2006 Šta kaže Bog kad vidi Rijeku i njene navijače ??? Moj grijeh,moj grijeh,moj preveliki grijeh......... hahah: Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 25, 2006 U OŠ Zapruđe pita učiteljica dicu za koga navijaju. Sva dica za Dinamo, jedino Ante za Hajduk. - Kako to Ante, cijeli razred navija za Dinamo, jedino ti za Hajduk? - Pa eto, mama i tata navijaju za Hajduk, pa tako i ja. - Eh pa i nije ti to neki razlog, mislim šta da ti je recimo tata peder, a mama kurva, šta bi ti onda bio? - Pa onda bi i ja navija za Dinamo. hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites