Tormentor 0 Posted December 7, 2008 Neki su stariji, ali spadaju u all time favorites pa sam morao :dajpivu Sjede dve brata i otvaraju bozicne poklone koje su dobili od svojih roditelja... I tako prvi dobio play station, skije, skafander, kompjuter, loptu itd... A drugi dobije samo skafander i jos neku sitnicu. Kad ce onaj prvi: Moze biti da mene mama i tata vise vole od tebe... Kae drugi: Moze biti da ti imas leukemiju... Crnogorac dao oglas u casopisu za tra Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted December 7, 2008 Kako se zove crnac ispod deke? Black & Decker :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted December 11, 2008 Ode Mujo u restoran i konobar ga pita "Da li Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu:- Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa.- Da bila sam jutros.- I što ti je rekao?- Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja.- Tako velik!?- Ma ne, tako sladak. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 - Da li je istina da radiš za televiziju?- Da, ostale su mi još 4 rate. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Kino na periferiji grada, zadnji red, mrak. On:- Draga, ovdje smo već dva sata, a još mi nisi dala niti pusu.- Ali upravo sam ti ga popušila!?On, zbunjeno:- Meni? Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Uhvati Mujo malog Mujicu kako puši i prigovara mu:- Mujice sine, tek si četvrti razred osnovne škole, a već pušiš.- Pa tata i ti si pušio u četvrtom osnovne.- Jesam sine, ali sam imo 18 godina! Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Mujo i Haso bježe iz zatvora, a vani snijeg. Haso će:- Mujo, pada snijeg! Što ćemo sad?- Ma nebrini, imamo lance. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Mujo kaže Fati:- Daj mi one čarape za golf!- A koje su ti to?- One s devet rupa. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 U sred noći probudi Mujo Fatu:- Fato, u WC-u imamo duhove!- Ma kakve duhove, Mujo?- Kada sam ušao, svjetlo se samo upalilo, a kada sam izašao, samo se i ugasilo.- O Mujo, opet si pišao u frižider. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Poslije nastave, pita mama sina:- Perice, što ste danas radili u školi?- Na kemiji smo radili pokuse s eksplozovnim materijalima.- Lijepo, a što ćete sutra raditi u školi?- U kojoj školi? Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Mali Ivica pita oca:- Tata, što je to pijanac?- Sine, vidiš li one dvije gredice na ogradi? Eto, pijancu se čini da su tamo 4 gredice.- Ali tata, ja vidim samo jednu gredicu. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor:- Zašto ste to uradili?- Htjela sam se ubiti.- Pa kud baš u koljeno?- Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa. Share this post Link to post Share on other sites
piirke 0 Posted May 3, 2013 - Zašto plavuša vadi zdrave zube?- Širi poslovni prostor! Share this post Link to post Share on other sites