Acer 52 Report post Posted May 26, 2008 sva pitanja,prijedloge ostavite u ovom topicu :normala Share this post Link to post Share on other sites
mirsad 0 Report post Posted May 27, 2008 Samo da vas pohvalim, definitivno ste najbolji! Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Report post Posted May 27, 2008 tristo prstiju gore :belj Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Report post Posted June 6, 2008 Jeli vrijedi i za ovo takmičenje pravilo o minimalno jednoj uplati? :belj :neznam Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Report post Posted June 6, 2008 Jeli vrijedi i za ovo takmičenje pravilo o minimalno jednoj uplati? :psiho :neznam naravno da vrijedi... :belj obavezno uplati .. :belj :psiho cim nije naglaseno znaci da ne vrijedi.. :psiho :psiho Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Report post Posted June 6, 2008 naravno da vrijedi... :belj obavezno uplati .. :neznam :psiho cim nije naglaseno znaci da ne vrijedi.. :psiho :psiho S tobom ne komuniciram... :psiho Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Report post Posted June 6, 2008 S tobom ne komuniciram... :belj :psiho :belj odsad cu biti njezniji prema tebi... :psiho :psiho nisi ti meni svako.. :neznam aj promis.. :psiho Share this post Link to post Share on other sites
mirsad 0 Report post Posted June 9, 2008 Molim admina da mi ispravi gresku za 08.06.08, naime ja sam pogodio dva puta tacan ishod a ne jednom kao sto ste zabiljezili. Unaprijed zahvalan. Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Report post Posted June 9, 2008 To je napravljeno nakon prve utakmice jer je meni jednostavnije tako... pogledajte kad je editirano pa cete vidjet kad je napravljeno! Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Report post Posted June 9, 2008 Pogodio sam ishod utakmice Rumunija - Francuska a mene nema tamo u onom spisku Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Report post Posted June 10, 2008 Pogodio sam ishod utakmice Rumunija - Francuska a mene nema tamo u onom spisku Jesi li izvr Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Report post Posted June 10, 2008 Jesam, trenutno sam na petom mestu ali nije me primetio za utakmicu Rumunija-Francuska Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Report post Posted June 10, 2008 Jesam, trenutno sam na petom mestu ali nije me primetio za utakmicu Rumunija-Francuska nije jos uradjen update za jucerasnje utakmice..strpi se malo :belj Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Report post Posted June 10, 2008 Nemoj da me pravite ludim, znam da update nije uradjen, ali je Genijalac stavio ko je sta pogodio Rumunija - Francuska, ja sam pogodio ishod utakmice a mene nema Pogledaj malo bolje maleru Share this post Link to post Share on other sites