Senad_666 0 Posted June 21, 2012 Tabela je zadnji puta azurirana 13.06. Share this post Link to post Share on other sites
indograsa 0 Posted June 22, 2012 Azurirana je 19.6 ;) Share this post Link to post Share on other sites
Senad_666 0 Posted June 22, 2012 Azurirana je 19.6 ;) do mene je sorry ;-) Share this post Link to post Share on other sites
crvenocrni 0 Posted July 3, 2012 Sta i kome treba poslati za nagradu... Hvala i cestitke svim dobitnicima! Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted July 3, 2012 Sta i kome treba poslati za nagradu... Hvala i cestitke svim dobitnicima! Posalji meni 50jura, a Aceru svoj user name na wwinu... :normala Share this post Link to post Share on other sites
Maher 99 Posted July 3, 2012 Posalji meni 50jura, a Aceru svoj user name na wwinu... :normala :plac Share this post Link to post Share on other sites
Senad_666 0 Posted July 9, 2012 Zahvaljujem organizatoru i wwin kaldionici, bonus je na racunu! sto se tice obrtanja, minimalno 5 parova na tiket sa kvotama minimalno 1.30! Share this post Link to post Share on other sites
crvenocrni 0 Posted July 9, 2012 Hvala organizatoru i sponzoru na nagradi! Share this post Link to post Share on other sites
noja 10 Posted July 9, 2012 Zahvaljujem organizatoru i wwin kaldionici, bonus je na racunu! sto se tice obrtanja, minimalno 5 parova na tiket sa kvotama minimalno 1.30! Hvala organizatoru i sponzoru na nagradi! Takodje... Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted July 21, 2012 Je li netko iskoristio bonus? Pitam, jer imam problema s korištenjem istog.... :predaj Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 35 Posted July 21, 2012 Je li netko iskoristio bonus? Pitam, jer imam problema s korištenjem istog.... :predaj tesko se taj bonus pretvara u prave pare moras igrati 5 parova sa najmanjom kvotom 1.3 i ja sam tako stalno padao po 1 par Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted July 21, 2012 tesko se taj bonus pretvara u prave pare moras igrati 5 parova sa najmanjom kvotom 1.3 i ja sam tako stalno padao po 1 par Sve je to ok...ja ne mogu niti uplatit tiket...stalno mi javlja da nemam dovoljno sredstava na računu.... :predaj Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 21, 2012 Sve je to ok...ja ne mogu niti uplatit tiket...stalno mi javlja da nemam dovoljno sredstava na računu.... :predaj :D klikni na Bonus kad uplacujes listic...to su ti bonus pare a ne Real money,zato ti i izbacuje to :psiho Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted July 21, 2012 :D klikni na Bonus kad uplacujes listic...to su ti bonus pare a ne Real money,zato ti i izbacuje to :psiho :dajpivu Share this post Link to post Share on other sites