Jump to content
kladionica.eu Forum
Sign in to follow this  
Acer

Komentari,pitanja...

Recommended Posts

Dobitnici pretplata bi trebalo da su dobili mail od txodds. Za username i password molim da me kontaktirate...

Kakva su vam iskustva sa txodds?  :ooo 

Ne znam, meni je ovaj servis potpuno novo iskustvo. Jos uvijek ga istrazujem. Ono sto sam zapazio jeste da izbacuju promjene kvota. Ako je ko sta jos ulovio/korisno neka podijeli sa nama ovdje :D

Hoćel' se uskoro ovi bonusi isplaćivat' ? 

Pa ljudi su na godisnjem od 15-22 jula. Bice naredne sedmice, sigurno :ooo

I ja nesto kontam za ovaj WWIN, mrtvi levati. Čekaju petak ili tamo ponedjeljak kada bude ponuda:Island, Madagaskar i Gvineja 2 liga. Čisto da se bonus ne može okrenuti, danas ponuda boli glava. Biće, biće :40:

Sutra počinje Euroscore takmičenje, ukupan fond takmičenja je 620 EUR.

Molimo pročitajte pravila i obratite pažnju na uslove sponzora.

Sretno!

Jedna nedoumica vezano uz pravila Euroscore takmičenja pa molim pojašnjenje. Naime u Pravilima piše:

-da bi sudjelovali u takmicenju morate imati otvoren racun kod kladionice Intragame  bet365 i bet-at-home

dok u svim prvim postovima u otvorenim temama od 10.06.2016. do 22.06.2016. piše:

Svi učesnici moraju imati otvoren račun kod bet365 i bet-at-home ....

Pitanje:
- da li je dovoljno imati otvorene račune samo kod kladionica bet365 i bet-at-home i u slučaju dobitka jedne od nagrada dobiti nagrade od tih kladionica, a ne i od Intragame ili
- treba imati otvoren račun kod sve tri navedene kladionice da bi se moglo sudjelovati u takmičenju ili da bi se mogla primiti osvojen nagrada.

Zahvaljujem i pozdravljam.

Jedna nedoumica vezano uz pravila Euroscore takmičenja pa molim pojašnjenje. Naime u Pravilima piše:

-da bi sudjelovali u takmicenju morate imati otvoren racun kod kladionice Intragame  bet365 i bet-at-home

dok u svim prvim postovima u otvorenim temama od 10.06.2016. do 22.06.2016. piše:

Svi učesnici moraju imati otvoren račun kod bet365 i bet-at-home ....

Pitanje:

- da li je dovoljno imati otvorene račune samo kod kladionica bet365 i bet-at-home i u slučaju dobitka jedne od nagrada dobiti nagrade od tih kladionica, a ne i od Intragame ili

- treba imati otvoren račun kod sve tri navedene kladionice da bi se moglo sudjelovati u takmičenju ili da bi se mogla primiti osvojen nagrada.

Zahvaljujem i pozdravljam.

sponzorstvo sa Intragame kladionicom je dogovoreno danas pa nije ubaceno u pocetni post. Bice ispravljeno ubrzo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this