botoX 23 Posted June 14, 2018 (edited) ispravit cu ja sve postove.. do mene.. ukoliko neko zeli promijeniti rezultat za navedeni meč, neka posalje pp. Edited June 14, 2018 by botoX Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted June 16, 2018 (edited) Sljedeći igrači su diskvalifikovani zbog korištenja duplog akaunta: koneri, kolovic, lihvar, miro992, James Harden, lodolemac., ministar. Edited June 17, 2018 by botoX Share this post Link to post Share on other sites
quaresma86 22 Posted June 18, 2018 Jel se mecevi mogu editovati na sat prije pocetka meca? Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted June 18, 2018 posalji pp za eventualne izmjene.. Share this post Link to post Share on other sites
quaresma86 22 Posted July 8, 2018 Utakmica za trece mjesto nece biti za tipovanje? Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted July 8, 2018 Biće, naravno. bice tabela korigovana, 25 je dana takmicenje, ali nekako kad sam je pravio izostavljen je 18dan. Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 8, 2018 Treba onda staviti i bodovanje za tu utakmicu, recimo: ishod 4 boda, pogodjen rezultat 8 ili 9. S obzirom na važnost utakmice(ne pretjerano važna), stavio bih rezultat ipak 8 bodova. Ili da je ostavimo u rangu polufinalnih: 3 boda ishod, 7 rezultat (iako motiv nije ni približno isti) Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted July 8, 2018 Mozda 3 ishod, 6 rezultat. Bice objavljeno.. Napomena: Svi dobitnici moraju imati barem 1 deposit kod Wwin-a u zadnja 3 mjeseca kako bi nagrade bile realizovane. Share this post Link to post Share on other sites
quaresma86 22 Posted July 8, 2018 1 hour ago, Zike Dinamitash said: Treba onda staviti i bodovanje za tu utakmicu, recimo: ishod 4 boda, pogodjen rezultat 8 ili 9. S obzirom na važnost utakmice(ne pretjerano važna), stavio bih rezultat ipak 8 bodova. Ili da je ostavimo u rangu polufinalnih: 3 boda ishod, 7 rezultat (iako motiv nije ni približno isti) rang polufinalnih i bodovanje je najbolje ali treba ubaciti svakako jer u pravilima nije bilo nista za tu utakmicu :) Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 16, 2018 Hajde Botoxe, azuriraj tabelu pa sa šaljemo podatke Aceru mislio sam da niko neće stići spkutana kako je bio krenuo... Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted July 16, 2018 (edited) tabela je spremna samo ceka odluka posto ja i nadrealista imamo isto bodova i isti broj pogodjenih tacnih rezultata. vjerovatno ce biti podijeljeno to po 35 p.s. prvi si haha Edited July 16, 2018 by botoX Share this post Link to post Share on other sites
spkutano 11 Posted July 16, 2018 1 hour ago, Zike Dinamitash said: Hajde Botoxe, azuriraj tabelu pa sa šaljemo podatke Aceru mislio sam da niko neće stići spkutana kako je bio krenuo... I ja sam mislio, ali Ti si bio odlican u finisu. Share this post Link to post Share on other sites
botoX 23 Posted July 16, 2018 Čestitke dobitnicima, podatke šaljete Aceru. Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 16, 2018 4 hours ago, botoX said: tabela je spremna samo ceka odluka posto ja i nadrealista imamo isto bodova i isti broj pogodjenih tacnih rezultata. vjerovatno ce biti podijeljeno to po 35 p.s. prvi si haha morao sam da se dokažem poslije ogromne pauze sto se tiče tipovanja Čestitke svima na zanimljivoj borbi Share this post Link to post Share on other sites