Kdiamond 1 Posted June 30, 2008 Cestitke pobjednicima!!! Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted July 1, 2008 samo da pitam kada ćemo i kako dobit ove vaučere jer ja sutra idem na godi Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted July 1, 2008 bicete kontaktirani od strane gamebookersa u vezi daljne procedure to je sve sto znam u ovom trenutku : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted July 1, 2008 evo sad sam dobio informaciju da ste dobili mailove sa vaocerima : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
mataguci 0 Posted July 1, 2008 jel ide neko drugo natjecanaj sada? Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted July 1, 2008 jel ide neko drugo natjecanaj sada? ima Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 2, 2008 ali nemam samostalnu uplatu na bah-u:normala to ti barem nije tesko..imas objavljenih toliko postova o obavljanju uplate...ako ti ne bude sta jasno,slobodno pitaj... :neznam Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted July 8, 2008 nadam se da cemo ovaj podforum zatvoriti nekim slikama kad stignu dresovi : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 8, 2008 kao sto rekoh na Live-u Benzemica je stigao... :psiho :psiho sad mi je drago sto me je lerMa odgovorio od Ballacka i sto mi je predlozio Benzemu.. : pozdrav :normala Share this post Link to post Share on other sites
saša 0 Posted July 9, 2008 stigle i meni maice :neznam Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted July 9, 2008 znaci uspio si naruciti dva dresa? :neznam ja sam prezadovoljan i sa ovim jednim... Share this post Link to post Share on other sites