saša 0 Posted July 9, 2008 nisam uzeo klasični dres nego maice zato sam uspio dvije Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted July 27, 2008 :unsure evo ja sam nazad u zagrebu, samo da ka Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted February 23, 2009 Od 1.marta ponovo kreće EuroScore takmicenje,sponzor je kladionica Unibet,molim procitajte pravila plac: Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted February 23, 2009 Od 1.marta ponovo kreće EuroScore takmicenje,sponzor je kladionica Unibet,molim procitajte pravila plac: plac: Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Posted February 27, 2009 Da li mora da se ima bar jedna real money uplata kao kod BAH-a ili je dovoljno da se ima otvoren kladionicarski racun? Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted February 27, 2009 Da li mora da se ima bar jedna real money uplata kao kod BAH-a ili je dovoljno da se ima otvoren kladionicarski racun? Dovoljno je otvoriti racun putem bannera na forumu odnosno na portalu! Vise o kladionici Unibet mozete pronaci ovdje Share this post Link to post Share on other sites
Irriducibile 0 Posted March 14, 2009 Kad ce tabela biti update :psiho Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Posted March 14, 2009 Danas cu napraviti... Share this post Link to post Share on other sites
Ejch-ju-es-i-aj-en 0 Posted March 16, 2009 samo mala korekcija, u prvom kolu mi nije uračunat tačan rezultat Real-Atl.Madrid 1:1 plac: Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted March 19, 2009 kako će mi se računat tekma Ajax - Marseille budući da je nakon 90' min. bilo 2-1 :psiho :psiho a zavr Share this post Link to post Share on other sites
noja 10 Posted March 19, 2009 kako će mi se računat tekma Ajax - Marseille budući da je nakon 90' min. bilo 2-1 :psiho plac: a zavr Share this post Link to post Share on other sites
dava 0 Posted March 20, 2009 Molim korekciju, imam 3 pogođena rezultata iz 4.kola i ukupno 9 pogođenih ishoda tako da umjesto 25 stavite 33 boda. :normala Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Posted March 21, 2009 dava napisi koja su ta tri pogodjena rezultata Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Posted March 21, 2009 (edited) Nemam ti sta ispraviti kad nisi pogodio 3 rezultata nego samo 1 (Aalborg - Man. City), a 9 pogodjenih ishoda imas i to ti pise u rang listi... a ovo kaj si ti napisao da treba biti ne bi bilo 33 boda nego 39 bodova (21+18)... Edited March 21, 2009 by Genijalac Share this post Link to post Share on other sites