Zike Dinamitash 137 Posted January 18, 2010 (edited) jupiii Greska ispravljena..a molimo i sve ostale koji primijete eventualne greske samo neka jave i bit ce ispravljeno!!! jupiii ja bih trebao biti prvi... :wub: :wub: :idemo pripazi me,mitre... plac: plac: cini mi se da si u onoj tabeli zamijenio Rezultat i Ishod jupiii jupiii Edited January 18, 2010 by Zike Dinamitash Share this post Link to post Share on other sites
mitar.trifunovic.uco 0 Posted January 18, 2010 ja bih trebao biti prvi... :wub: :wub: :idemo pripazi me,mitre... plac: plac:cini mi se da si u onoj tabeli zamijenio Rezultat i Ishod jupiii jupiii Moguce, jupiii Odoh na predavanje, pogledat cu veceras... u svakom slucaju, nema lazi, nema prevare jupiii Share this post Link to post Share on other sites
mitar.trifunovic.uco 0 Posted January 19, 2010 ja bih trebao biti prvi... :psiho :psiho :psiho pripazi me,mitre... :psiho :psihocini mi se da si u onoj tabeli zamijenio Rezultat i Ishod Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted January 19, 2010 Zike sve je regularno...ne znam na sta si mislio,ali evo tvoje igre za 2.kolo: Crveno si fulo sve, Arsenal i Stuttgart pogodio i pobjednika i rezultat, te Barsu pobjednika...u konacnici to je 16 bodova...(3*2)+(2*5)!!! Ako mi je nesto promaklo ti reci, ali mislim da je do tebe :ave Btw, ono je tabela za drugo kolo...cekamo Genijalca da ubaci rezultate drugog kola u konacnu tabelu Share this post Link to post Share on other sites
mitar.trifunovic.uco 0 Posted January 20, 2010 ja lika... :yes škartoc :ooo :D ma ja se zezao ba... :psiho :psiho nemam nikakvih prituzbi... :D :D :D :ooo :psiho Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted January 27, 2010 legle pare... :hahah: :predaj Share this post Link to post Share on other sites
mitar.trifunovic.uco 0 Posted January 28, 2010 legle pare... :predaj :predaj daj malo Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted January 28, 2010 daj malo :predaj malo skripac s vremenom...eryultati 3.kola bit ce up-dateovani do sutra :hahah: ne dam... :predaj Share this post Link to post Share on other sites
noja 10 Posted January 28, 2010 (edited) legle pare... Edited January 28, 2010 by noja Share this post Link to post Share on other sites
lavfix 1 Posted January 28, 2010 Provereno i potvrdjeno :hahah: :predaj Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted January 28, 2010 pa eto i mene obradovalo :8/10: Share this post Link to post Share on other sites
mitar.trifunovic.uco 0 Posted February 1, 2010 Zahvaljujuci Genijalcu i meni koji sam malo pomogao kompoletirani je zvanicna lista za Euroscore takmicenje u 1.mjesecu 2010.godine! U strasno uzbudljivoj zavrsnici konacno je slkavio "el rey" koji je za samo bod bio bolji od "DejanD5". Trecu poziciju su podijelili Horvat i Carobni sa istim brojem bodova,te istim borjem pogodjenih ishoda i rezultata. :idemo Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted February 1, 2010 Zahvaljujuci Genijalcu i meni koji sam malo pomogao kompoletirani je zvanicna lista za Euroscore takmicenje u 1.mjesecu 2010.godine! U strasno uzbudljivoj zavrsnici konacno je slkavio "el rey" koji je za samo bod bio bolji od "DejanD5". Trecu poziciju su podijelili Horvat i Carobni sa istim brojem bodova,te istim borjem pogodjenih ishoda i rezultata. :belj vise mi se svidjala tvoja tabela :idemo Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted February 1, 2010 Zahvaljujuci Genijalcu i meni koji sam malo pomogao kompoletirani je zvanicna lista za Euroscore takmicenje u 1.mjesecu 2010.godine! U strasno uzbudljivoj zavrsnici konacno je slkavio "el rey" koji je za samo bod bio bolji od "DejanD5". Trecu poziciju su podijelili Horvat i Carobni sa istim brojem bodova,te istim borjem pogodjenih ishoda i rezultata. :belj obzirom da ne mozemo dijeliti nagradu, bice postavljeno vanredno kolo samo za vas dvojicu...četiri utakmice za srijedu :idemo Share this post Link to post Share on other sites