Pinnacle Sports

pinnacle sports homepage

Pinnacle Sports je Američka kladionica koja ima dva pravila: najveće kvote i najveći limiti! Jednostavno rečeno, kladionica namjenjena profesionalcima. Kompanija je osnovana 1998. godine.

Otvaranje računa

Otvaranje računa je vrlo jednostavno i brzo. Nakon što odete na početnu stranicu i izaberete jezik (u nastavku se služimo engleskim), u gornjem desnom uglu kliknite na "Open Account" i popunite formular za registraciju. Nakon što ste popunili sva polja o vašim ličnim podacima i odabrali željenu valutu, upišite željenu lozinku za pristup računu kao i tajno pitanje ukoliko zaboravite šifru. U trećem koraku prepišite sigurnosni kod za provjeru, izaberite podešavanja računa i potvrdite da ste punoljetni i da se slažete sa pravilima i uslovima. Preostaje vam još da kliknete na "Create My Account" kako bi vaš račun bio otvoren.

Nakon toga na e-mail adresu dobićete broj vašeg korisničkog računa sa kojim se možete prijaviti na stranicu.

Sportsko Klađenje

Pinnacle Sports je na prvi pogled kladionica koja se puno razlikuje od drugih više komercijalnih stranica. No, nek vas ne odbije jednostavan dizajn ove stranice. Za razliku od drugih kladionica Pinancle Sports primarno nudi single klađenje, dok za listiće od više parova morate otvoriti sekciju "Parlays / Accumulators". Na Pinnacle Sport kladionici možete se kladiti na najzastupljenije sportove, lige i takmičenja. Kako kladionica potiče iz Sjedinjenih Američkih Država najzastupljeniji su sportovi sa Američkog kontinenta. Najbolji ponudu za baseball, američki fudbal, hokej na ledu, košarka i druge sportove i lige popularne u SAD-u naći ćete na Pinnacle-u. Ono što posebno izdvaja ovu kladionicu su najveće kvote i limiti. Pinnacle Sports je kladionica sa najvećim kovatam na svijetu, garantovano!

Tenis pravilo: Opklada je važeća ukoliko je odigran najmanje jedan set.

Bonusi i promocije

Pinnacle Sports ne nudi nikakave bonuse i imaju dobar razlog za to.

Ostalo

Na Pinnacle Sports možete se kladiti i putem vašeg telefona ili tableta. Kada otvorite stranicu Pinnacle SPorts preko mobitela odmah pristupate mobilnoj stranici. Na Pinnacleu možete igrati i kasino, Vegas igre, te se kladiti na e-sportove poput DotA 2, LoL i Starcraft 2. Nezaobilazna je i sekcija sa savjetima i člancima o klađenju.

Zaključak

Pinnacle Sports je kladionica sa najvećim kovatam i limitima na svijetu. Veoma je popularna među profesionalcima jer su svi pobjednici na ovoj kladionici dobrodošli. Zahvaljujući najvećim kvotama stekli su i reputaciju najboljeg isplatitelji jer svojim igračima isplaćuju najviše dobitaka.

Podrška

Jezici

Valute

Podrška na Pinnacle Sports dostupna je putem e-maila ili telefona. Stranicu je moguće pregledati na jednom od sljedećih jezika: Engleski, Španski, Italijanski, Njemački, Francuski, Švedski, Norveški, Finski, Poljski, Portugalski, Ruski, Kineski, Japanski, Korejski, Hebrejski  Uplatu možete izvršiti u sljedećim valutama: EUR, GPB, USD; CZK, AUD, CAD, CNY-RMB, DKK, HKD, JPY, MYR, NOK, NZD, PLN, SEK, THB, TWD

Uplata/Isplata

Uplatu možete izvršiti preko

Bankovni transfer VISA electron VISA MasterCard maestro skrill neteller

Ukash webmoney clickandbuy sofort

Isplatiti možete preko

Bankovni transfer skrill neteller clickandbuy webmoney

 

Otvori račun na Pinnacle Sports