Almir01
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (1)
  • Prati (0)
Almir01
Svi tipovi (W-D-L): 3-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 10 Jedinica
Profit: -24.4 Jedinica
Procenat / ROI: 33.33% / 72.89%
Prosječna kvota: 2.28

Arsenal - West Ham

Posljednja utakmica 19-og kola engleske Premier League igra se na Emiratesu gdje će Arsenal ugostiti momčad West Hama.

Arsenal

U posljednjih nekoliko godina Arsenal je bio ekipa van top 4 no od dolaska Artete oni su značajno digli nivo igre, prethodne godine su vodili veliku bitku sa Cityem za titulu a i u ovoj su jedna od najboljih ekipa u Engleskoj.

Jasno je da je problem prethodne sezone bila i nedovoljno široka klupa a nakon pojačanja u vidu Declana Ricea, Keia Havertza i Davida Raye momčad Arsenala ove sezone igra i na većem nivou. Osim toga još uvijek se čeka oporavak Jurriena Timbera koji je izgledao sjajno u pripremnim utakmicama i kada se oporavi sigurno će imati veliku ulogu i u igri topnika.

Arsenal od početka sezone zaista izgleda sjajno, plasirali su se u osminu finala Lige Prvaka bez većih poteškoća, u 18 odigranih utakmica Premier League su osvojili 40 bodova, ekipa su sa najmanje primljenih pogodaka u Premier League a eventualnom pobjedom danas bi se vratili na vrh tablice.

West Ham

West Ham nije oduševio igrama u Premier League prethodne sezone, dugo su vodili i bitku za ostanak u društvu najboljih no osvajanjem Lige Konferencija su potvrdili svoj kvalitet.

Ostao je West Ham bez Declana Ricea uoči ove sezone no doveli su nekoliko sjajnih igrača poput Ward Prowsea i Alvareza. Ukoliko gledamo individualni kvalitet West Ham je u gornjoj polovici tablice Premier League i ekipa su od koje se očekuje da se bore za učešće u Europi.

U prvom dijelu sezone West Ham izgleda sjajno, trenutno su sedmoplasirana ekipa Premier League koju ćemo do kraja sezone gledati u velikoj utrci za Europu a osim toga u Europa League su bez većih poteškoća obezbjedili plasman u osminu finala.

Pick: Over (3.5)
Kvota: 2.02
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 28.12. 21:15h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus