blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Atalanta - Frosinone

Ovaj meč mi je klackao između pobjede Atalante i golova, odlučio sam se na golove jer su gosti ofanzivni i ne boje se igrati na napade. Atalanta je ušla u formu i imati će za cilj da produži svoj niz na račun Frosinonea u Bergamu.
Atalanta je, trenutno na sedmom mjestu prvenstvene tabele, a posljednjih utakmica je napredovala. pobijedila je Milan u tijesnoj utakmici od 2-1,a prije toga remi sa Romom 1-1.
Frosinone je trenutno na 15. mjestu na tabeli Serije A i bio je prilično impresivan do sada ove. Ipak upali su u određenu krizu te ne igraju posebno dobro zadnjih utakmica. Gostujuća ekipa ispala je iz Kupa Italije nakon poraza od 4-0 od Juventusa u zadnjem meču, a prije toga u ligi izgubili su 3 puta.
Iako odsustvu Ademole Lookmana sigurno znači Atalanta ima i druge napadačke opcije koje su se podigle zadnjih mečeva. Smatram da će dobiti ovu utakmicu te se moze kombinovati 1 i 3+. Frosinone također ima najlošiji rezultat u gostima, osvojili su samo 2 boda uz gol razliku 8:19 uz prosjek golova 3 po meču.

Pick: Over (2.5)
Kvota: 1.62
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 15.01. 20:45h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus