Almir01
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (1)
  • Prati (0)
Almir01
Svi tipovi (W-D-L): 3-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 10 Jedinica
Profit: -24.4 Jedinica
Procenat / ROI: 33.33% / 72.89%
Prosječna kvota: 2.28

Brighton - Tottenham

U sklopu božićnih utakmica u engleskoj Premier ligi, Brighton dočekuje Tottenham na Amex stadionu, gdje su Galebovi u posljednjoj utakmici prije Božića remizirali rezultatom 1-1 protiv Crystal Palacea, dok je momčad Angea Postecogloua izborila pobjedu od 2-1 protiv Evertona.

Brighton

Unatoč značajnom poboljšanju u odnosu na poraz od 2-0 protiv Arsenala, gdje je Roberto De Zerbi priznao da je njegova momčad jednostavno bila loša tijekom 90 minuta, bod s Selhurst Parka ostavio je Brighton devetim na tablici zbog niza od tri utakmice bez pobjede u ligi.

Privremeni izostanak europskog nogometa (Europska liga) tijekom nekoliko mjeseci bit će izuzetno dobrodošao za De Zerbia i njegov stručni stožer, koji su samo iznijeli dva pobjednička izdanja u zadnjih 12 utakmica Brightona u Premier ligi dok se prilagođavaju domaćim i kontinentalnim obvezama.

Niz domaćih utakmica bez čistih mreža u ligi također iznosi zabrinjavajućih 22 utakmice, i dok sedam utakmica bez poraza kod kuće u Premier ligi pruža određenu razinu samopouzdanja, Brighton je izgubio svoje posljednje tri utakmice protiv londonskih klubova.

Tottenham

Postecoglou je posebno pohvalio svoj broj jedan, Vicaria, dok su Spursi preživjeli rafal napada Evertona, što im je omogućilo da preskoče spotaknute prvake Manchester City i zauzmu četvrto mjesto na tablici Premier lige, iako novopečeni svjetski klupski prvaci imaju odigranu utakmicu manje.

Samo je preporođeni Bournemouth također slavio u svoje posljednje tri utakmice u Premier ligi prije Božića, a Postecoglouovi igrači će se potruditi nastaviti pobjednički niz u Premier ligi, te isto tako pokušat će napraviti što nikada nisu uspjeli, a to je slaviti u 3 utakmice zaredom protiv Brightona.

Prije četrnaest mjeseci, nekada smrtonosna kombinacija Son-Kane potopila je Brighton u pobjedi od 0-1 za Tottenham, koji je također slavio sa 2-1 na domaćem terenu kasnije te godine.

Pick: 2
Kvota: 2.8
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 28.12. 20:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus