blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Cercle Brugge - St. Liege

Cercle će krenut u želji da upotpune ligasku pobjedu nad gostima, pošto su ove sezone dobili vec 1-0 u osmom mjesecu. Cercle Brugge nije uspio pobijediti u svojoj prvoj utakmici u novoj godini nakon pauze jer su prošle subote u odigrali neriješeno 1-1 kod Genka iako su vodili. To je tim koji igra dosta dobro ove sezone i blize su play off rundi, a sa 32 boda iz 22 meča, Cercle je trenutno sedmi na tabeli sa tri boda manje od mjesta u play off rundi.
Standard Liege je prošle subote pretrpio poraz od Kortrijka sa 1-0 na svom stadionu. Ekipa je stvarno losa kako sam uspio vidjeti iz malo utakmcia koje sam gledao. Niti imaju nekog lidera niti pretjerano atraktivne igrace, promijenili su trenera Ivan Leko sada vodi tim, ali izgleda da nije ni bilo do trenera. Standard nije uspio pobijediti u posljednjih šest ligaških mečeva izgubio je tri i ostvario tri remija i trenutno je 10 na tabeli sa 23 boda iz 21 meča.
Ja ovdje dajem prednost domacinu koji je u boljoj formi te kod kuce bolje igraju nego li u gostima. Pokusati cu sa prelazom, 4 puta je vidjen X na poluvremenu kada Cercle igra kuci, a 2 puta kada Standard gostuje.

Pick: X/1
Kvota: 4.33
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.01. 20:45h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus