blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Eintracht Frankfurt - Hoffenheim

Jos jedan tip koji moram probati cisto zbog tradicije. Mislim da nas ocekuje jedan lijep sa golovima mec danas. Frankfurt koji igra dosta dobro kod kuce gdje je izgbio samo 1 mec uz 5 pobjeda i 5 remija docekuje uvijek ofanzivni Hoffenheim. Frankfurt je pobijedio u posljednjem ligaškom meču 1-2 protiv Heidenheima i to im je bila deveta pobjeda ove sezone. Sa 37 bodova su sedmo mjesto te sigurno da nisu zadovoljni tim ucinkom. Sto se tice golova zadnjih utakmica vidjali smo ih cak i 6 odigrali su 3 3 protiv Freiburga.
Hoffenheim je u nizu od dvije pobjede u ligi a prije toga imali su niz od devet utakmica bez pobjede. Dobili su Dortmund mozda neocekivano u gostima 3-2 te Werder 2-1. Nakon toga, popeli su se na 7 mjesto na tabeli. Također njihova prednja linija je postigla gol u šest od posljednjih sedam utakmica. Kako sam vec rekao gosti se ne libe igrati otvoreno zbog toga imaju i jedan od vecih prosjeka golova 3.6 po mecu.
Cak 6 meceva u nizu je doslo u ovaj tip, ocekujem i danas golove obzriom da se sastaju u dobrom trenutku u borbi za bolju poziciju. Frankurt jeste blagi favorit ali smatram da gosti ovdje imaju itekako sta za pokazati.

Pick: Over (3)
Kvota: 1.87
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 10.03. 17:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus