blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

El Nacional - Sportivo Trinidense

Posto wwin ne nudi ovu opciju kvota je iz pinnacle; https://prnt.sc/74AGGpoXNd5X
Revans mec kvalifikacija za Copa libertadores u prvom mecu vidjeli smo nerijesen rezultat 1-1.
Ovdje ce sigurno oba tima tražiti pobjedu kako bi usli u finalnu rundu play off-a gdje nekoga ceka Colo Colo ili Godoy. El Nacional će se nadati da će iskoristiti svoju prednost domaceg terena, dok će Trinidense kao ekipa koja prvi put igra kvalifikacije morati potruditi proci dalje. Trinidense je nastavio svoje igre sa porazom od 1-0 kod kuće od Ameliana u paragvajskoj ligi. U ocajnjoj su formi ove sezone pa zbog toga i ovakav tip cu odigrati. Istina da su mozda uigraniji od Ekvadoraca ali skupili su svega 3 boda iz 7 utakmica uz 6 poraza.
Nacional se kvalifikovao za ovu etapu zahvaljujući svom drugoplasiranom rezultatu u Ekvadorskoj ligi. Oni su ovdje favoriti zbog domaceg terena, ali prosli mec bio je njihov prvi i jedini takmičarski ove sezone pa zbog toga ce i pristupiti malo opreznije.
Obzirom na formu gostiju i domaci teren te Juznoamericke kvalifikacije po meni X na poluvremenu koji je cesto vidljiv u ovim ligama, ocekujem da i gost moze do nekog gola ali mislim da je u Ekvadoru bar malo kvalitetniji fudbal nego u Paragvaju pa zbog toga ovaj tip.

Pick: X/1
Kvota: 4.67
Ulog: 7/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 29.02. 23:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus