blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Fiorentina - AS Roma

Za kraj veceri u Seriji A ocekuje nas jedna zanimljiva utakmica po mom misljenju. Oba tima su u dobroj formi. Viola je osma trenutno sa 42 boda, 5 manje od danasnjeg protivnika. Nije to neka razlika za stici obzirom da se mogu boriti i za kval. lige prvaka. Fiorentina je ove sedmice savladala Makabi u play offu lige konferencija u uzbudljivoj utakmici 4-3. Fiorentina je pobijedila u šest od posljednjih osam utakmica kod kuće u ligi po cemu vidimo da se bolje snalaze na svom stadionu. U gostima to izgleda lose gdje nemaju pobjedu vec 5 meceva.
Roma je sa druge strane peta sa 47 bodova. Sada su ambicije za evropu porasle i imaju četiri boda zaostatka za Bolonjom koja je juce izgubila. U Evropi su dosli do pobjede nad Brightonom od 4-0, što je bila njihova peta uzastopna pobjeda. Sa De Rossijem kao trenerom značajno je poboljšana igra tako da ih mogu staviti kao favorite danas.
Kako sam rekao Fiorentina kuci jak tim, gosti su u boljoj formi mislim i blagi favoriti po meni imaju kvaliteta za postici po gol pa tako cu i predloziti.

Pick: BTS - Yes
Kvota: 1.82
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 10.03. 20:45h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus