blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Frosinone - AC Milan

Zaostajuci osam bodova za prvim mjestom u Seriji A, Milan traži povratak na pobjednički put u gostima protiv ekipe Frosinone. Domacini su uhvatili kakave takve bodove iz zadnje 2 utakmice pobjedu protiv Kaljarija i remi protiv Verone nakon katastrofalne forme koju su imali gdje su pretrpjeli pet uzastopnih poraza. Pobjeda i remi nakon pet uzastopnih poraza pomogli su im da se popnu na 13. mjesto na tabeli.
Iako je Loftus Cheek sa 2 gola predvodi Milan, Rosoneri nisu uspjeli realizovati 2 penala te su izgubili 2 boda protiv ekipe Bologne. Gosti su neporaženi u poslednjih sedam gostovanja. Prema svemu tome zaostaju 8 bodova za prvim Interom uz utakmicu vise.
Frosinone je svih šest pobjeda u ligi ove sezone ostvario kod kuće sto govori da su pretezno domacinski tim, na svom terenu daju golove ali i primaju jer obrana nije nesto spec. Ovdje ocekujem pobjedu gostiju, mislim da cemo imati mec ofanzivnih ekipa a Milan jeste favorit ipak na njihove zadnje predstave ocekujem i gol domacina tako da savjetujem i GG.

Pick: 2
Kvota: 1.72
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 03.02. 18:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus