blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Galatasaray - Hatayspor

Jos jedan mec gdje ocekujem golove. Galatasaray dočekuje Hatayspor, gdje zele da ostanu na prvom mjestu. Dosta je uzburkano u Turskoj zbog napdada na igrace Fenera ovih dana. Obzirom da Galata ide na titulu nece se previse obazirati na to. Domaćini imaju dva boda prednosti na prvom mjestu , dok su gosti samo dva boda iznad sigurne zone. Domacin je u pravoj formi u ligi 10 meceva su dobili u nizu, prosjek golova nesto manji 2.9 po mecu. Takodjer Galatasaray se moze pohvaliti domaćim rekordom, pobijedivši u svih 15 domaćih utakmica do sada u prvenstvu.
S druge strane Hatayspor koji se bori ovu sezonu da se pronadje, iako 2 meca nemaju poraz dobili su u prošlom kolu 3-0 Samsunspor, ofenzivni dio je izostao uz 36 postignutih golova iz 30 meceva. Skupili su 33 poena te su 15, 2 boda vise od zone ispadanja.
Zanimljivo da je Hatayspor dobio u tri od poslednjih pet mečeva između ovih ekipa, a svih 5 puta vidjeli smo preko 3 gola. Gosti nemaju sta da izgube vjerujem da mogu i oni traziti gol, a kuci nekoliko puta ove sezone Glata je popustila i primala bar gol. Po meni Galata koja je u formi cak i u prvom poluvremenu ocekujem 2 gola pa moze i taj tip.

Pick: Over (3.5)
Kvota: 2.03
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 02.04. 19:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus